.

.

Холибана 1 Пар Еднокреветни Чевли За Чизми Решетка За Складирање Нерѓосувачки Челик Долг Држач За Подигање Женски Држачи За Чевли Држач За Чизми Организатор Декор?

Холибана 1 Пар Еднокреветни Чевли За Чизми Решетка За Складирање Нерѓосувачки Челик Долг Држач За Подигање Женски Држачи За

DEN 233.44

Пристапност
Залиха

Корисно за прикажување предмети на локации или домови во продавници за малопродажба, многу практично за изложување чевли во продавница за малопродажба, трговски центри, магацин итн. Елегантен начин за прикажување чизми за мажи и жени во продавница или дома. Материјалот е еколошки и можете да ја користите оваа решетка за прикажување чевли во доверба. Изработката на овие чизми што прикажуваат лавици се извонредни со стабилна структура. Опис нашиот држач За прикажување чизми е разноврсен, може да се користи во сите аранжмани за прикажување, совршен за прикажување чевли, чизми и многу повеќе. Овој вид лавици за прикажување чевли е совршен за контра дисплеј, а исто така и за прикажување чизми во продавница за малопродажба или трговски центри. Се користи во повеќе сцени, погодни за сандали и високи чизми за складирање и прикажување. Карактеристики-Боја : Сребро-Материјал : Нерѓосувачки челик - Големина : 19.

Параметри на производот

Слична стока