.

.

JLab Epic Извршен Безжичен Активен Шум За Поништување На Слушалки | Bluetooth 4.1 | 11-Часовно Траење На Батеријата | Универзална Контрола На Музика | Bluetooth Слушалки, Вклучена Е ?

JLab Epic Извршен Безжичен Активен Шум За Поништување На Слушалки | Bluetooth 4.1 | 11-Часовно Траење На Батеријата | Универзална

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ИЗНЕНАДУВАЧКИ ОДЛИЧНА ВРЕДНОСТ ДИЗАЈНИРАН ЗА ВАС. КВАЛИТЕТЕН ЛАБОРАТОРИСКИ ЗВУК. ВРВЕН КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ : Овие слушалки користат јасен Bluetooth 4.1 аудио со целосен опсег за да испорачаат длабок бас во компактна големина. Дизајнот на овие слушалки ги блокира амбиенталните звуци за да можете да ја слушате вашата музика/видеа со голема јасност дури и на јавни простори. ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА ПАТУВАЊЕ : до 11 часа поврзување со bluetooth. Со секое купување вклучуваме адаптер што може да се поврзе со кој било 3,5 мм за да можете да гледате забава на летови. ОВОЗМОЖЕНО Е ОТКАЖУВАЊЕ НА БУЧАВА : со допир на копче навистина можете да се фокусирате на музиката или едноставно да ја удавите бучавата околу вас со нашата функција За Активно Откажување На Бучавата (АНЦ). Ќе откаже 90% од бучавата во позадина. Кога СТЕ ВО РЕЖИМ НА АНЦ bluetooth батеријата ќе трае 7 часа!. ПРЕЗЕМЕТЕ ЈА КОНТРОЛАТА : Контролирајте веднаш на дофат на раката. Можете да играте, паузирате и менувате јачина на звук или песни со нашиот контролен панел. Вклучен е микрофон за целосна контрола врз телефонските повици. ДВЕГОДИШНА ГАРАНЦИЈА/30 ДНЕВНА ГАРАНЦИЈА-ние сме толку сигурни дека ќе бидете задоволни со вашето купување што нудиме "30-Дневна Гаранција За Враќање На Парите" за да обезбедиме задоволство на клиентите од нашите производи На Јлаб. Исто така, со нашите производи е вклучена 2-годишна ограничена гаранција за да се осигурате дека сте покриени до две години во случај да се појават какви било проблеми со нашите производи. ВРВЕН КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ : Овие слушалки користат јасен Bluetooth 4.1 аудио со целосен опсег за да испорачаат длабок бас во компактна големина. Дизајнот на овие слушалки ги блокира амбиенталните звуци за да можете да ја слушате вашата музика/видеа со голема јасност дури и на јавни простори. ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА ПАТУВАЊЕ : до 11 часа поврзување со bluetooth.

Параметри на производот

Слична стока