.

.

8 парчиња Микроскоп Слајдови За Деца, Микроскоп Слајдови Со Примероци за Деца, Деца Подготвени Микроскоп Слајдови На Инсекти Растенија Примероци, Едукативни Подго?

8 парчиња Микроскоп Слајдови За Деца, Микроскоп Слајдови Со Примероци за Деца, Деца Подготвени Микроскоп Слајдови На Инсекти Растенија Примероци,

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

●Висококвалитетен Материјал●подготвените слајдови за микроскоп се изработени од пластичен материјал со висока пропустливост на светлина и јасен поглед Нетоксично, незагадувачко, можете да го користите со доверба. ①Повеќе Содржини Слајдовите На Примероци Од Микроскоп вклучуваат инсекти, животни, растенија итн., исполнување на сите барања на биолошките експерименти. ●Безбеден За Употреба Слајдовите За микроскоп За Деца се добро изработени и имаат мазни рабови, што може да ги спречи децата да ги чешаат прстите и да им овозможат на децата самостојно да го набудуваат микроскопскиот свет. ①Совршен Подарок Слајдовите со микроскоп за растенија Од Инсекти се одличен подарок за деца или студенти, што може да им помогне подобро да ја истражуваат природата. ●Научно Образование●слајдовите за микроскоп За Деца се погодни за деца, ученици од почетно ниво или домашни и училишни часови. Забавна образовна научна алатка за студенти или домашни воспитувачи. 8 парчиња Микроскоп Слајдови За Деца,Микроскоп Слајдови Со Примероци за Деца,Деца Подготвени Микроскоп Слајдови На Инсекти Растенија Примероци, Едукативни Подготвени Микроскоп Слајдови За Домашно Училиште.Важни информации : +Повеќе Содржини Слајдовите на Примероци Од Микроскоп вклучуваат инсекти, животни, растенија итн.

Параметри на производот

Item Type:
 Kids Microscope Slides
Material:
Plastic
Length:
Approx. 62 x 21 x 2mm/2.4 x 0.8 x 0.08in
Applicable:
Children's Microscope
Package List:
8 x Kids Microscope Slides
Note:
1. Manual measurement, please allow 1‑3mm/0.04‑0.12in error.2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.3. Children should be used under the supervision of parents.
Слична стока