.

.

Термички печатач Cosiki, микро USB интерфејс со голема брзина 90мм, ширина на хартија од 58мм, 100240V, 2000mAh, термички печатач за термички прием на трговски центар за полнење н?

Термички печатач Cosiki, микро USB интерфејс со голема брзина 90мм, ширина на хартија од 58мм, 100240V, 2000mAh, термички печатач

DEN 1919.84

Пристапност
Залиха

Опсег на апликација : Печатачот за термичка етикета е погоден за печатење на билети за кабини, печатење прием, печатење на приемот на надоместокот за управување, печатење на информации за ресторани, итн Мал и практичен : Термичкиот печатач поддржува контрола на паметниот телефон за полесно работење. Директен термички печатач е помал и потивок. Брза 90мм/с : Брзината на печатење е до 90мм/с, чисто печатење автоматско спиење, автоматско разбудување, заштеда на електрична енергија, за да ги задоволи вашите потреби. 2000m Ah Полнење : Термичкиот печатач за прием има изградено во 2000m Ah со висок капацитет на литиум батерија, може да обезбеди работно време. Широк компатибилен : Термички печатач ја поддржува функцијата BT4.0, поддржува, за i OS и за победа, погодно за безжично да печатите податоци во вашиот уред. Опсег на апликација : Печатачот за термичка етикета е погоден за печатење на билети за кабини, печатење прием, печатење на приемот на надоместокот за управување, печатење на информации за ресторани, итн. Мал и практичен : Термичкиот печатач поддржува контрола на паметниот телефон за полесно работење. Директен термички печатач е помал и потивок. Брза 90мм/с : Брзината на печатење е до 90мм/с, чисто печатење автоматско спиење, автоматско разбудување, заштеда на електрична енергија, за да ги задоволи вашите потреби. 2000m Ah Полнење : Термичкиот печатач за прием има изградено во 2000m Ah со висок капацитет на литиум батерија, може да обезбеди работно време. Широк компатибилен : Термички печатач ја поддржува функцијата BT4.0, поддржува, за i OS и за победа, погодно за безжично да печатите податоци во вашиот уред. Широк компатибилен : Термички печатач ја поддржува функцијата BT4.0, поддржува, за i OS и за победа, погодно за да ги испечатите податоците во вашиот уред безжично2.

Параметри на производот

Item Type:
Thermal Printer
Material:
ABS
BT Version:
4.0
Interface:
Micro USB
Printing Method:
Thermal Printing
Print Speed:
90mm/s
Resolution:
203DPI (8dot/mm)
Print Width:
48mm/1.9in (384dot)
Paper Width:
58±0.1mn
Life Cycle Time:
100Km
Battery Type:
2000mAh lithium Ion Battery (built in)
Voltage:
100 to 240V
How to Use:
After connection use:
Package List:
1 x Thermal Printer:
1 x Thermal Paper:
1 Adapter:
1 x Charging Cable:
1 x User Manual:
Note:
Shipped with Built in Battery:
Слична стока