.

.

2 Пакет 64 МК Сини Флеш Дискови 3.0 Брзина-USB Палецот Дискови, USB Флеш Дискови, USB Дискови ЗА Складирање И Пренос На Податоци.

2 Пакет 64 МК Сини Флеш Дискови 3.0 Брзина-USB Палецот Дискови, USB Флеш Дискови, USB Дискови ЗА Складирање И Пренос На Податоци.

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

ТРАНСФЕРИ СО ГОЛЕМА БРЗИНА-Флеш - Уредите ОД 64 GB се овозможени USB 30, овозможувајќи брзина на пренос до 5 Gbps. Ова ги прави идеални за брзо пренесување големи датотеки, како ШТО се HD видеа или песни, за неколку секунди. КОМПАТИБИЛНОСТ-Компатибилен Со Windows 7/8/10/Виста/XP/2000/ME /NT Linux И MAC OS; компатибилен СО USB 2.0 порти, како и за уште поголеми брзини на пренос кога е потребно. СТИЛСКИ ДИЗАЈН-Овие флеш-уреди доаѓаат во елегантен син дизајн кој ќе изгледа одлично на која било торба за биро или лаптоп и ќе го олесни идентификувањето на вашиот диск на прв поглед. ИЗДРЖЛИВИ и СИГУРНИ - флеш-уредите се направени од издржливи материјали кои можат да издржат абење од секојдневна употреба и ќе ги чуваат вашите податоци безбедни од оштетување предизвикано од прашина, вода или шок. СКЛАДИРАЊЕ СО ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ-со два флеш-уреди ОД 64 GB вклучени во пакетот имате многу простор за складирање за лесно чување на вашите фотографии, музика, документи и други датотеки!.

Параметри на производот

Слична стока