.

.

Комплети за маса за масажа на uanуан, здолниште за маса за масажа со микрофибер сет 4 парчиња убавина кревет за масажа салон за кревети кревети со дупка за одмор на ли?

Комплети за маса за масажа на uanуан, здолниште за маса за масажа со микрофибер сет 4 парчиња убавина кревет за масажа салон за

DEN 1871.84

Пристапност
Залиха

Влакно со високи квалитетни влакна-тоа е направено од меко полиестерско влакно, така што е анти-блескаво и анти-смалување дури и со дневна употреба Тоа е потрајно од вообичаените материјали. ☀ Функционален комплет за каучи за масажа-листот за здолниште е толку добар за да ги скриете сите ваши предмети под масата за масажа, што го прави вашиот спа да биде чист и уредна и заштедете простор. Сите ваши масла, спа -алатки и други производи што често се користат можат да се скриат под здолништето на масата. ☀ Поставете дупка за одмор-дизајнирана со дупка за здив на лице и страничен џеб за мобилен телефон. Stylegent Styling-Дизајн на димензии на руфли се собрани на околу 3 страни на кревет за класичен, убав изглед, долготраен, ткаенината не се намалува, во боја и отпорна на брчки за оптимална долговечност. -Лесно да се исчисти-ова покритие за креветот за убавина е машина што може да се мие и лесен за чистење. Само фен, без пеглање или скапо чистење! Изработено од полиестер со лесна грижа без брчки и отпорност на згаснување. Сушење на температурата, машина за перење во ладна вода. Овој сет за здолништа со маса за масажа (со исклучок на табелата) може да ја ажурира вашата маса за масажа. Донесете професионален и луксузен изглед на вашите клиенти. Исто така, може да им обезбеди на вашите клиенти. Со добра меморија за масажа. Ова здолниште за маса за масажа е совршена комбинација на функционалност и убавина.

Параметри на производот

Слична стока