.

.

Кабинет за складирање на метал Gedelite со заклучување и врати, челична гаража за складирање на wallидови, горен кабинет за гаража, метален кабинет поставен со wallид за га?

Кабинет за складирање на метал Gedelite со заклучување и врати, челична гаража за складирање на wallидови, горен кабинет за гаража,

DEN 1119.84

Пристапност
Залиха

Направено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, ги обезбедува вашите потреби и издржливост Резервирани дупки на задниот дел од кабинетот, кои можат лесно да се инсталираат на идот. Добар систем за заклучување и неговото заклучување усвојува задебелена челична лента, тој е многу безбеден за вашата приватност, скапоцености и важни документи. 【Висококвалитетен wallиден кабинет за гаража】 Овој пловечки гаражен кабинет е елегантно, функционално парче што е направено од квалитетен не'рѓосувачки челик за да трае за долг пат. 【Пловечки модерен кабинет】 Овој единствен кабинет го мери H27. Компактната големина и пригодните полици за складирање ви овозможуваат да го зголемите вашиот гаражен простор и да создадете место за сите ваши алатки и материјали. 【Мал кабинет за складирање за гаража】 Кога немате тон простор, складирањето на вашите работи може да биде тешко, но овој кабинет со висок 25,98 инчи висок го олеснува! Чувајте ги вашите омилени алатки, материјали и други пригодни шанси и завршува во внатрешноста на кабинетот. 【Чувајте го вашиот простор организиран】 Овој лебдечки кабинет има удобна, прилагодлива полица за сите ваши алатки, материјали и други шанси и краеви, за да можете да го одржувате вашиот простор организиран и вашите предмети што се достапни. 【Лесно за склопување и конфигурирање на кабинетот за складирање на метален wallид ќе ве однесе околу 5-15 минути. Детални упатства за инсталација се достапни за референца. 【Висококвалитетен wallиден кабинет за гаража】 Овој пловечки гаражен кабинет е елегантно, функционално парче што е направено од квалитетен не'рѓосувачки челик за да трае за долг пат. 【Пловечки модерен кабинет】 Овој единствен кабинет го мери H27.

Параметри на производот

Слична стока