.

.

Кабилок ратан чаршав плех ткаени корпи ткаени корпи за складирање на послужавник за послужавник тркалезна лента тркалезна корпа за леб за леб за сервирање на прир?

Кабилок ратан чаршав плех ткаени корпи ткаени корпи за складирање на послужавник за послужавник тркалезна лента тркалезна корпа

DEN 452.80

Пристапност
Залиха

ПП, железо Кошница за шик леб- корпа за сервирање на леб : плетените се направени да станат деликатни и униформни текстури, со кафеава боја, одлично е за прикажување и ви создава топли чувства. Кошница за сервирање на леб- широка апликација, може да биде дома, кујна, бања, хотел, како послужавник за сервирање, послужавник за складирање или послужавник за приказ. Креативна корпа-оваа ткаена корпа е изработена од примарен материјал, не е лесен за кршење, издржлива за употреба на ласта. Ткаена корпа за дома- ткаениот изглед на изглед ја прави оваа корпа за складирање полна со природен и рустикален убав здив. Ткаена корпа за складирање- ткаената корпа е повеќенаменска, може да се чуваат суровини, јајца, за сервирање леб или десерт и за декорација. Кошница за шик леб- корпа за сервирање на леб : плетените се направени да станат деликатни и униформни текстури, со кафеава боја, одлично е за прикажување и ви создава топли чувства. Кошница за сервирање на леб- широка апликација, може да биде дома, кујна, бања, хотел, како послужавник за сервирање, послужавник за складирање или послужавник за приказ. Креативна корпа-оваа ткаена корпа е изработена од примарен материјал, не е лесен за кршење, издржлива за употреба на ласта. Ткаена корпа за дома- ткаениот изглед на изглед ја прави оваа корпа за складирање полна со природен и рустикален убав здив. Ткаена корпа за складирање- ткаената корпа е повеќенаменска, може да се чуваат суровини, јајца, за сервирање леб или десерт и за декорација. Список на пакети со 1 × Карактеристики за корпа за складирање -е умен ткаен изглед дизајн додава свеж и природен здив во корпата, што го прави деликатна и декоративна ткаена корпа за складирање.

Параметри на производот

Слична стока