.

.

Налепници за налепници за вода за нокти, налепници за глава за глава, налепници за нокти за нокти, целосни ленти за нокти, полски ленти самостојно лепило за лепило з?

Налепници за налепници за вода за нокти, налепници за глава за глава, налепници за нокти за нокти, целосни ленти за нокти, полски ленти самостојно

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Стил : Различни обрасци за задоволување на вашите различни потреби Лесен за употреба : Самолепливо, може директно да се заглави на ноктот. Лесно и заштеда на време. Пријателски на почетниците. Подарок : Овој производ е погоден за средба и давање подароци помеѓу сестрите за забави или за ваша употреба дома. Стил : Различни обрасци за задоволување на вашите различни потреби. Лесен за употреба : Самолепливо, може директно да се заглави на ноктот. Лесно и заштеда на време. Пријателски на почетниците. Подарок : Овој производ е погоден за средба и давање подароци помеѓу сестрите за забави или за ваша употреба дома. Налепници за налепници за вода за нокти, налепници со картички за глава, налепници за нокти за нокти, нокти за нокти, полски ленти самостојно лепење гел за нокти за нокти за нокти Techsnail налепници Декларации за нокти за женски девојки Материјал : Пластична боја : Како што се покажува сликата, (поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Параметри на производот

Слична стока