.

.

myGEKOgear Од Adesso Moto Snap 1080p Мотоцикл Камера со АПЛИКАЦИЈА За Инстант Видео Пристап, Сензор За Навалување За Снимање На Видео Инциденти, Sony Starvis Сензор, 8,5 Часа Батерија на ?

myGEKOgear Од Adesso Moto Snap 1080p Мотоцикл Камера со АПЛИКАЦИЈА За Инстант Видео Пристап, Сензор За Навалување За Снимање На Видео

DEN 2399.84

Пристапност
Залиха

1080п Фул хд Sony Starvis Сензор. Wi - Fi За Инстант Споделување Датотеки. Ип67 Водоотпорност : . 8,5 Часа Снимање. Навалете Заштеда На Итни Случаи. АИ Намалување На Бучавата. Камерата за мотоцикли Со Мотоцикли Moto Snap снима во 1080p и е овластена со сензор Sony STARVIS, рендерирајќи остро и јасно видео и во дневни и во ноќни услови. Дизајнот за прицврстување овозможува моментално вклучување и снимање на функционалноста без потреба да притискате копчиња за да започнете со снимање. Доаѓа опремен со моќна вградена батерија од 3200 мах, до 8,5 часа континуирано снимање. Беспрекорната интеграција со Апликацијата Moto Snap ви овозможува веднаш да прегледувате, преземате и споделувате снимки преку Wi-Fi користејќи го вашиот паметен телефон. Користејќи технологија за намалување на БУЧАВАТА ОД АИ, Мото Прилепувањето го намалува бучавата од ветерот во снимките за да можете појасно да слушате важни звуци. Вградениот сензор за навалување овозможува камерата да препознае дали вашето возило паднало и ќе го зачува тековното снимање како заклучена датотека за итни случаи, така што не е случајно препишано со снимање на јамка. Вклучува 32 GB micro SD картичка (поддржува ДО 128 GB), снимајќи часови снимки пред да се сними јамката. Со Мото-Прилепувањето, можете да имате подготвени видео докази кога ќе ви требаат најмногу., Карактеристики : , Повеќе Од Производителот, 1080p Full HD : Снимајте јасни снимки од регистарски таблички, знаци и други возачи кога сте на вашиот мотоцикл. Обезбедете јасни докази кога ви се најпотребни., Сензор на Sony STARVIS : Опремен со сензор Sony STARVIS, снимајте јасно видео во текот на ноќта и ситуации со слаба осветленост.

Параметри на производот

Слична стока