.

.

6 Пакет Замена Вакуум Кеси За Соба Кеси Вакуум Еднократно Кеси Нечистотија Отстранување Кеси, Се Вклопуваат За roomba i7 i7+ i3 i3+ i4 i4+ i6 i6+ i8 i8+ j7 j7 + s9 s9+ плус, итн.

6 Пакет Замена Вакуум Кеси За Соба Кеси Вакуум Еднократно Кеси Нечистотија Отстранување Кеси, Се Вклопуваат За roomba i7 i7+

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

[Корисни Замена Соба Вакуум Кеси] Компатибилен со i Robot i&j&s серија робот вакуум, 6 пакет замена кеси за roomba само празен вакуум, се вклопуваат совршено [Економични Кеси за Еднократна Употреба] 6 пакувајте делови за замена на просторијата за торби соба и7, торби за соба и3, торби за соба ј7, торби за соба и7, торби за соба с9, торби за соба и3, додатоци за соба ј7, делови за замена на соба и4, торби за отстранување нечистотија со рефус соба. [Издржливи Делови За Замена] Усвојуваат 4 слоеви ткаенини и ги прават во еден, ефикасно осигурајте се дека добрата издржливост и перформансите на запечатување. [Силен Печат И Голем Капацитет] Секоја автоматска кеса за отстранување нечистотија може да собере 30 канти нечистотија и остатоци истовремено, а сите 6 пакувања се вреќи за повеќекратна употреба во просторијата. [Безгрижна Услуга По продажбата] ние ќе обезбедиме најпријателска услуга за клиенти која ќе ви помогне да ги решите проблемите што ги среќавате, без грижа за услугата по продажбата. [Корисни Замена Соба Вакуум Кеси] Компатибилен со i Robot i&j&s серија робот вакуум, 6 пакет замена кеси за roomba само празен вакуум, се вклопуваат совршено. [Економични Кеси за Еднократна Употреба] 6 пакувајте делови за замена на просторијата за торби соба и7, торби за соба и3, торби за соба ј7, торби за соба и7, торби за соба с9, торби за соба и3, додатоци за соба ј7, делови за замена на соба и4, торби за отстранување нечистотија со рефус соба.

Параметри на производот

Слична стока