.

.

MJER Wireless WiFi Router Cox Shelter Cable Plus Plus Wire Pholf Организатор wallид за заграда, за далечински управувач на ТВ -кутии за играчи 23.4.3

MJER Wireless WiFi Router Cox Shelter Cable Plus Plus Wire Pholf Организатор wallид за заграда, за далечински управувач на ТВ -кутии за играчи

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Направено од висококвалитетна табла од дрво-пластична, со добра сила, голема цврстина, отпорност на абење и без пукање Дизајнот на излезната линија не го блокира сигналот, што е едноставен и удобен. Мали предмети можат да бидат поставени на горниот дел. Долга стил, добра дисипација на топлина. Инсталација без удар, без оштетување на wallидот, едноставна инсталација. Оваа кутија за складирање на рутерите Wi Fi може да ги собере, ги штити жиците и лентите за напојување од деца, миленичиња и прашина. Спецификација : Име : Shallmentery wallид-монтиран : Дрво пластичен табла : Како што е прикажано Колор : Белциз : Како што е прикажано, вклучено : 1 x wallид монтиран Shelfnote : 1. Ве молиме, дозволете 1-3см (0,4-1,18 ") разлика поради рачно мерење и мала варијација на бојата за различно поставување на дисплејот. Поради разликата во светлината и на екранот, бојата на предметот може да биде малку поразлична од сликите.

Параметри на производот

Name:
Wall-mounted shelf
Material:
wood plastic board
Type:
as shown
Color:
White
Size:
as shown
Packing included:
1 x Wall-mounted shelf:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :
Слична стока