.

.

Aeiofu Балон Клипови Врски V Форма Запечатување Стегач Балон Уста Вратоврска Алатка Балон Клипови Врски За Запечатување Балон Запечатување Клипови Балон Стегач 300 па?

Aeiofu Балон Клипови Врски V Форма Запечатување Стегач Балон Уста Вратоврска Алатка Балон Клипови Врски За Запечатување Балон Запечатување Клипови

DEN 212.64

Пристапност
Залиха

Балон клипови врски за запечатување мерка прибл1х1, 3см/0, 39х0, 51 инч. Лесно се ракува, но не е премногу голем. Клиповите за балони се изработени од пластичен материјал, кои се издржливи, еднократно и еколошки. Клиповите за запечатување балони се неопходни за украси за забави. Ова е многу корисен гаџет. Алатката за врзување балони е совршена за запечатување латекс балони. Лесен е за употреба и расклопување. Тоа нема да го оштети балонот. Врските со балони се одлични за секаков вид забави или украси за настани, како Што се Денот на Вљубените, свадбата, роденденските забави, празникот итн. Опис : клиповите за балони прават многу лесно да ги исечете и врзете вашите балони од латекс. Ќе добиете 300 парчиња балон клипови врски за запечатување. Клиповите за запечатување балони можат повторно да се користат и се економични. Тие се лесни и брзи за инсталирање и отстранување.

Параметри на производот

Слична стока