.

.

Нирејлиф пластични заби ветерни играчки ветровито ветење играчки играчки за заби пластични црвени реквизити со очи за забавни Божиќни услуги за Ноќта на вештерки?

Нирејлиф пластични заби ветерни играчки ветровито ветење играчки играчки за заби пластични црвени реквизити со очи за забавни Божиќни услуги

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Забите што ветеруваат ветер е смешна играчка за биро Играчката за ветерници за ветерници ќе биде забавна забава или украсување на забавата за вашата претстојна забава. Нашата играчка за заби за заби е одлична за награди или подарок, исто така лесен за употреба. Оваа насмеана играчка за заби ќе ви обезбеди добра канцеларија забава и олеснување на стресот. Прилично добри реквизити и подароци за вашите пријатели, за да се забавувате заедно. Опис Оваа насмеана играчка за заби ќе ви обезбеди добра канцеларија забава и олеснување на стресот и е одлично за награди или подарок, исто така лесен за употреба. Исто така, тоа е прилично добри реквизити и подароци за вашите пријатели, за да се забавувате заедно. Се одликува со играчка за ветерници за ветерници -боја : црвена. -Материјал : пластика. -Сиза : 2x2inch. Пакет, вклучувајќи 1 * играчка за ветровито.

Параметри на производот

Слична стока