.

.

Алипис 3 Комплети Смола За Еднократна Употреба Долго Полнење Небесно Сино Чистење Практично Чистење На Тоалетот Замена На Јазот Во Бањата За Глави За Додатоци За Ч?

Алипис 3 Комплети Смола За Еднократна Употреба Долго Полнење Небесно Сино Чистење Практично Чистење На Тоалетот Замена На Јазот Во

DEN 285.44

Пристапност
Залиха

ДОДАТОК ЗА ЧИСТЕЊЕглавата на четката за Еднократна Употреба и замена се лесни за употреба и инсталирање ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ и КЛИПДолгата рачка ви овозможува да стигнете до секој агол од тоалетната чинија за да направите темелно чистење. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ бањапогоден е и за чистење на празнините на прозорците, празнините на тастатурата и другите мали агли. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ТОАЛЕТНА ЧИНИЈАсо долга рачка, погодно е луѓето да чистат. Не ги обојува дланките и рацете, што ви овозможува да го намалите стравот од чистење на тоалетот. СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ ЧЕТКИ за ТОАЛЕТЕфикасно Исчистете ја тоалетната чинија без да го оштетите садот. ДОДАТОК ЗА ЧИСТЕЊЕглавата на четката за Еднократна Употреба и замена се лесни за употреба и инсталирање. ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ и КЛИПДолгата рачка ви овозможува да стигнете до секој агол од тоалетната чинија за да направите темелно чистење. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ бањапогоден е и за чистење на празнините на прозорците, празнините на тастатурата и другите мали агли. ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ ТОАЛЕТНА ЧИНИЈАсо долга рачка, погодно е луѓето да чистат. Не ги обојува дланките и рацете, што ви овозможува да го намалите стравот од чистење на тоалетот. СРЕДСТВО за ЧИСТЕЊЕ ЧЕТКИ за ТОАЛЕТЕфикасно Исчистете ја тоалетната чинија без да го оштетите садот. Пакет Листа 3 х Рачка 150 х Памучни Глави Карактеристики-Големина : 22, 50Х1, 80Х0, 50см/8, 84Х0, 71Х0 тоалетна четка од нерѓосувачки челик. - Главата на четката за еднократна употреба и замена е лесна за употреба и инсталирање На Чистач за Тоалет за Еднократна употреба. - Овој комплет за четки за тоалет е погоден за повеќе локации, како бањи дома, хотел, канцеларија, трговски центар итн.

Параметри на производот

Слична стока