.

.

Битки за вежбање на челични битови за вежбање на топката за крај на топката за гравура за гравура за гравура за гравура на рутерот за мелење на метални метални алат?

Битки за вежбање на челични битови за вежбање на топката за крај на топката за гравура за гравура за гравура за гравура на рутерот

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Идеално за дупчење во метал, дрво и пластика Дијаметар на рачката на алатката : 3,175мм. Радиус за сечење (Р) : 1,0 мм. Дијаметар на сечење : 2. Должина на сечење : 15мм. Идеално за дупчење во метал, дрво и пластика. Дијаметар на рачката на алатката : 3,175мм. Радиус за сечење (Р) : 1,0 мм. Дијаметар на сечење : 2. Должина на сечење : 15мм. Врвот на брзината го намалува Walking Rugged топлинските парчиња за вежбање Зголемена издржливост и зоната на пресврт ја намалува Breakage Model : Конусна топка за крај на топката : Увезениот волфрам карбид Steelflute : 2 Flute Coating : Nanotool Дијаметар на рачката на рачката : 3,175 mmmcutting Radius (R) : 1,0 mmcutting дијаметар : 2,0mmcturthent : 15mmctuting Должина на мембрана : 15mmctuting Должина на мембрана : 15Мотална должина на мембрана : 15Мал. Должина : Вклучен 38мм пакет : 10 2 F затегнат со луковичен нос R1.

Параметри на производот

Слична стока