.

.

Подлепница за складирање на кутии за складирање на кутија за складирање на десктоп модерна канцеларија за канцеларија за повеќеслојни канцелариски материјали ор?

Подлепница за складирање на кутии за складирање на кутија за складирање на десктоп модерна канцеларија за канцеларија за повеќеслојни канцелариски

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Идеално за складирање шминка itmes и други додатоци на SAMLL Чувајте ги организирани и чисти, предметите ќе бидат лесно да се најдат. Плимајте ги табелите, заштедете повеќе простор. Неограничено редење, оставете го работниот простор да се развие нагоре. Дизајн на анти-густина, бањата може да се постави и против влагата и да не се плаши од вода. Идеално за складирање шминка itmes и други додатоци на SAMLL. Чувајте ги организирани и чисти, предметите ќе бидат лесно да се најдат. Плимајте ги табелите, заштедете повеќе простор. Неограничено редење, оставете го работниот простор да се развие нагоре. Дизајн на анти-густина, бањата може да се постави и против влагата и да не се плаши од вода. Опис на производот : Идеален за шминка за складирање itmes, а другите додатоци на SAMLL ги одржуваат организирани и чисти, предметите ќе бидат лесно да се најдат табели нагоре, заштедете повеќе просторииран редење, оставете го десктоп просторот да се развие нагоре.

Параметри на производот

Product Name:
Desktop storage box
Product Material:
Plastic
Package included:
1*Storage Drawer
Note:
1.Due to different shooting light sources and different displays, there may be some color difference, please refer to the actual product!:
2.Manual measurement, there may be small errors in the size, please refer to the actual product!:
3.This product does not include any shooting props! :
Слична стока