.

.

100 Парчиња Вреќи За Повторно Затворање, 4,3х 6,7 Исчистете Вреќи Со Храна За Стоење,Кеси За Складирање Храна Со Патент За Производи За Пакување, Билки, Закуска, Чај, Зач?

100 Парчиња Вреќи За Повторно Затворање, 4,3х 6,7 Исчистете Вреќи Со Храна За Стоење,Кеси За Складирање Храна Со Патент За Производи

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●Количината Направена од пластика За храна, која е без мирис, еднократно и отпорна на влага, ја одржува свежината на вашите производиПрактични кеси за пакување производ. ●Практичниот Дизајн На врвот во форма На Буквата У е лесен за кинење од страна на клиентите;Секоја торба јасно ќе ги прикаже производите внатре;дното на торбата може да се прошири, а торбата може да застане за лесна продавница. ①Еднократно и Топлинско Запечатување●Нашите торбички за стоење може да се запечатат со машина за топлинска заптивка, лесно да се искине засекот на врвот му овозможува на вашиот клиент да го отвори дури и без алатки.Со затворање на врвот со патент, може повторно да се затвори откако ќе се отвори.Надворешниот и внатрешниот покриен со облога што го прави водоотпорен, отпорен на истекување, ја чува содржината од влага и ви нуди одличен рок на траење. ①Апликациите може да се користат за чување билки,сол за капење, ореви, овес, колачиња, бонбони, зрна кафе, топење восок, храна за домашни миленици,зачини,бомби за капење,сок и така натаму.

Параметри на производот

Слична стока