.

.

Goodyear Дигитален Вентил За Контрола На Маслото Мерач млазница 10 GPM / 35 LPM Тежок Воздух Управувана Пневматски 1/2 инчен Нпт Влезен Притисок Опсег 7-1500 Psi 5-100 Бари Со Флекси?

Goodyear Дигитален Вентил За Контрола На Маслото Мерач млазница 10 GPM / 35 LPM Тежок Воздух Управувана Пневматски 1/2 инчен Нпт

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

СПЕЦИФИКАЦИИ - Овој Дигитален Контролен Вентил има максимална стапка На Проток ОД 10 GPM / 35 LPM, со прецизност од 0,5%, Вискозност на ракување од 8-5000m Pas, w/ Максимален Опсег На Притисок од 5 Mpa / 0,5-100 BAR / 7-15000 PSI; Влезна Врска од 1/2" Npt Женско поврзување со индустриски стандардни макари за црево за масло и w/ 1x на батерии 36 v Er14250 батерија, заедно со ТЕЖИНА ОД 3 ФУНТИ, ВКЛУЧУВАЈЌИ ГО И ДИГИТАЛНИОТ лцд-метар и флексибилниот излив. ЕФИКАСЕН И СУПЕРИОРЕН - Овој Лцд-Контролен Вентил за Дигитален Метар има 5-цифрен лесен за читање екран, со индикатор за мала батерија за да се избегне ненадејно исклучување и можност за мерење/издавање во различни калибрации На Литри, Галони, Пинти И Квартови. Изработен од висококвалитетен алуминиум на авиони за да се обезбеди цврстина и издржливост, додека е дизајниран да биде нафта и водоотпорен. Ние инженериравме компактен дизајн со можност за назад притисок без нула, обезбедувајќи конзистентни мерења и непречено издавање за време на работата. ПРАВИЛНА УПОТРЕБА И БЕЗБЕДНОСТ - Нашите Контролни Вентили вклучуваат гумена заштита за апсорпција на шок или полипропиленско тело отпорно на удари, и двете обезбедуваат продолжен животен век во работилниците.

Параметри на производот

Слична стока