.

.

LED чип вентил, 20 мали LED ламбини мониста, лесни за инсталирање, силна светлина DIY, алуминиумска подлога

LED чип вентил, 20 мали LED ламбини мониста, лесни за инсталирање, силна светлина DIY, алуминиумска подлога

DEN 1168.00

Пристапност
Залиха

[Цврсти и издржливи] LED ламби -мониста имаат карактеристики на голема осветленост, ниска потрошувачка на енергија и долг живот, почеток, униформа луминисценција, без треперење, цврсто и шок -изолирани [Долг сервис живот] Монистата на ламбите користат алуминиумска база, која е силна и издржлива, и лесно е да се расипе топлината, што може добро да ги брани монистрата на ламбите и да ја направи услугата доживотен век. [Широка употреба] Монистата се погодни за светилки, светла за моделирање на DIY, фазни светла, рефлектори и многу други производи за осветлување, кои можат да се користат за сообраќај, пејзаж, рекламирање, осветлување во затворен простор, итн. [Лесно за инсталирање] LED мушка е Облечете ја мала алуминиумска подлога и потоа можете да го конфигурирате заварувањето по потреба, мала тежина на монистра, мала големина, лесна за складирање и употреба. [Алуминиум со висок квалитет] LED ламбините мониста се изработени од висококвалитетен алуминиумски подлога и чипови од Тајван, за да се игра на ефектот на распаѓање на мала светлина и голема осветленост. [Цврсти и издржливи] LED ламби -мониста имаат карактеристики на голема осветленост, ниска потрошувачка на енергија и долг живот, почеток, униформа луминисценција, без треперење, цврсто и шок -изолирани. [Долг сервис живот] Монистата на ламбите користат алуминиумска база, која е силна и издржлива, и лесно е да се расипе топлината, што може добро да ги брани монистрата на ламбите и да ја направи услугата доживотен век. [Широка употреба] Монистата се погодни за светилки, светла за моделирање на DIY, фазни светла, рефлектори и многу други производи за осветлување, кои можат да се користат за сообраќај, пејзаж, рекламирање, осветлување во затворен простор, итн. [Лесно за инсталирање] LED мушка е Облечете ја мала алуминиумска подлога и потоа можете да го конфигурирате заварувањето по потреба, мала тежина на монистра, мала големина, лесна за складирање и употреба.

Параметри на производот

Item Type:
LED Lamp Beads
Material:
Aluminum
Gross Weight:
Approx. 36g/1.3oz
Size:
Diameter is approx. 20mm/0.9in ( single Lamp Bead )
Use:
LED Lamp Bead
Power:
3-5W
Voltage:
2.8-3.0V
Brightness:
300-320LM
Quantity Per Pack:
20pcs
How to Use:
1. Lamp beads are welded on aluminum substrate, which has been coated with thermal conductive silicone grease before welding, only need to do heat dissipation treatment directly.:
2. Not waterproof, can not exceed the load, need to add aluminum heat dissipation temperature is not higher than 60 degrees.:
3. Suitable for flashlights, DIY modeling lights, headlamps, spotlights, and many other lighting products.:
Package List:
20 x Lamp Beads:
Note:
All data are measured manually, and there are certain errors in the measurement results.:
Слична стока