.

.

Мини Автомобил Вдлабнатина Ре-Пар Повлечете Рачка Кревач Вшмукување Вшмукување Чаша Каросерија Панел Морон Отстранувач Алатка Вдлабнатина Отстранувач Тешки Гал?

Мини Автомобил Вдлабнатина Ре-Пар Повлечете Рачка Кревач Вшмукување Вшмукување Чаша Каросерија Панел Морон Отстранувач Алатка Вдлабнатина

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

●Издржлив материјал● : главното тело на рачката на стаклената вшмукувачка чаша е изработено од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, што има поголема цврстина и не е лесно да се скрши и деформира Дното на вшмукувачката чаша е изработено од природна гума со висока јачина. Меката гумена подлога е нежна на површината и нема да ја гребе бојата. ●Лесен за употреба : Прилагодете ја рачката во одвоена состојба, а потоа ставете ја црната вшмукувачка чаша на површината на статијата. Притиснете ја вшмукувачката чаша вертикално надолу и користете ја рачката за вшмукување за да го подигнете предметот. Тоа лесно може да се движи стакло, плочки, предмети и е погодна за автомобил дент. €Големина и цврстина на истегнување : максималната хоризонтална моќност на вшмукување е 33 килограми (15 кг), а максималната вертикална моќност на вшмукување е 26,4 килограми (12 кг). ●Ergономски дизајн● : дизајнот на црна школка е погоден за заклучување на вшмукувањето на место и обезбедување стабилност. Пред кревање, проверете дали има добра моќ на вшмукување. Ве молиме користете ја стаклената вшмукувачка чаша на чиста, мазна и рамна површина. ®Широка примена : овој удобен кревач за вшмукување чаши може цврсто да се залепи на секоја чиста, неповршинска површина. Тоа може да биде идеален кревач на стакло и идеална алатка за движење на стакло, лим, мебел и апарати за домаќинство. ●Издржлив материјал● : главното тело на рачката на стаклената вшмукувачка чаша е изработено од СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, што има поголема цврстина и не е лесно да се скрши и деформира. Дното на вшмукувачката чаша е изработено од природна гума со висока јачина. Меката гумена подлога е нежна на површината и нема да ја гребе бојата. ●Лесен за употреба : Прилагодете ја рачката во одвоена состојба, а потоа ставете ја црната вшмукувачка чаша на површината на статијата. Притиснете ја вшмукувачката чаша вертикално надолу и користете ја рачката за вшмукување за да го подигнете предметот. Тоа лесно може да се движи стакло, плочки, предмети и е погодна за автомобил дент. €Големина и цврстина на истегнување : максималната хоризонтална моќност на вшмукување е 33 килограми (15 кг), а максималната вертикална моќност на вшмукување е 26,4 килограми (12 кг).

Параметри на производот

Type:
Car Dent Puller Suction Cup Remover
For pulling automotive car hail and door ding damage:
Designed to pull from nearly any vehicle surfaces including metal and plastic:
Can be used on glass, mirror or any smooth sheet material:
Heavy-duty rubber suction cup allows for gentle and scratch- use:
Quick release handle design, easy to use:
Material:
Plastic, rubber
Size:
about 5.8*5*6cm/ 2.3*2*2.4inch (L*W*H)
Package included:
1x Car Dent Puller Suction Cup:
Note:
Please allow 1-10mm deviation due to manual measurement.:
Due to light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
Слична стока