.

.

CTA Digital Anti-Thef Case & Stand-Случајно метално безбедносно заклучување кутија со прилагодливост на аголот од 180 °-компатибилен со iPad 5-ти-9-ти генерал, iPad Air 1-3 & iPad Pro 9.7 и 10.5 ”-Бе?

CTA Digital Anti-Thef Case & Stand-Случајно метално безбедносно заклучување кутија со прилагодливост на аголот од 180 °-компатибилен

DEN 736.48

Пристапност
Залиха

Случајот што може да се заклучи може да се обезбеди со вклучено заклучување на кабелот и клуч Лесно прилагодете го аголот на гледање 180 ° или металниот штанд со ротирачки со претскажани дупки за инсталација на countertop за употреба во портрет и ориентации на пејзаж. Опсег дизајниран со целосен пристап до сите порти и копчиња на i Pad. Идеално безбедносно решение за канцеларија, мало, училишна или комерцијална употреба. Компатибилен со i Pad 5-ти-9-ти генерал, i Pad Air 1-3 & i Pad Pro 9. Случајот што може да се заклучи може да се обезбеди со вклучено заклучување на кабелот и клуч. Лесно прилагодете го аголот на гледање 180 ° или металниот штанд со ротирачки со претскажани дупки за инсталација на countertop за употреба во портрет и ориентации на пејзаж. Опсег дизајниран со целосен пристап до сите порти и копчиња на i Pad. Идеално безбедносно решение за канцеларија, мало, училишна или комерцијална употреба. Компатибилен со i Pad 5-ти-9-ти генерал, i Pad Air 1-3 & i Pad Pro 9. Чувајте ја таблетата заштитена и обезбедена со анти-кражба на безбедносен случај на CTA Digital со Stand For Ipad. Ова е идеално безбедносно куќиште и решение за штанд за прикажување, точка на продажба или лична употреба. Тенок, но силен случај е прилагодлив-и може да одговара на низа уреди на Apple, вклучувајќи i Pad 5-ти до 9-ти генерал, i Pad Air 1-3 & i Pad Pro 9.

Параметри на производот

Слична стока