.

.

Аохуанг меки врвни ленти за прозорецот се тркалаат за прицврстувачи за џип Вранглер 2007-2019 Врзете ги лентите за снопчиња за снопчиња (црна, сет на ленти за прицврсту?

Аохуанг меки врвни ленти за прозорецот се тркалаат за прицврстувачи за џип Вранглер 2007-2019 Врзете ги лентите за снопчиња за снопчиња

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

【Модел за вклопување на меки врвни ленти】 Снимките за прицврстување дизајнирани за задниот прозорец на Jeep Wrangler и мекиот врв, ролните шипки и задните прозорци, а исто така може да се користат на други апликации за автомобилски цели, домаќинства и надворешни намени 【Функција】 Ремените може да се намалат за да одговараат на вашата апликација, голема замена за скршени/исчезнати врвни ленти. Овие ленти ќе го задржат задниот прозорец валани високо за да овозможи свеж проток на воздух и видливост. 【Инсталација】 Лесна за употреба и инсталирање, држете ја таблата на покривот безбедно кога е во позиција на Sunrider. 【Материјал】 Задни ленти за прозорецот изработени од висока јачина на затегнување, дојдете со прилагодливи додатоци на кука и јамка, обезбедува поголема поддршка од другите обични. 【Она што го добивате】 пакетот вклучува 1 сет од 4 парчиња ленти. 【Модел за вклопување на меки врвни ленти】 Снимките за прицврстување дизајнирани за задниот прозорец на Jeep Wrangler и мекиот врв, ролните шипки и задните прозорци, а исто така може да се користат на други апликации за автомобилски цели, домаќинства и надворешни намени. 【Функција】 Ремените може да се намалат за да одговараат на вашата апликација, голема замена за скршени/исчезнати врвни ленти. Овие ленти ќе го задржат задниот прозорец валани високо за да овозможи свеж проток на воздух и видливост. 【Инсталација】 Лесна за употреба и инсталирање, држете ја таблата на покривот безбедно кога е во позиција на Sunrider. 【Материјал】 Задни ленти за прозорецот изработени од висока јачина на затегнување, дојдете со прилагодливи додатоци на кука и јамка, обезбедува поголема поддршка од другите обични.

Параметри на производот

Слична стока