.

.

Yarnow 10 парчиња чистење избришете го кујнскиот чистач сунѓер за спуштање четки за чистење сунѓер за чистење чистење рачни алати за чистење четки за чистење кујна за ?

Yarnow 10 парчиња чистење избришете го кујнскиот чистач сунѓер за спуштање четки за чистење сунѓер за чистење чистење рачни

DEN 169.92

Пристапност
Залиха

Carborundum сунѓерска четка-отпорна на абење и не е лесно да се изгуби песок, моќно отстранете го маслото, 'рѓата , Pot Sponge Квалитет и услуга : Ние секогаш инсистираме да ви обезбедиме производи со висок квалитет и задоволителна услуга за продажба. Ако има проблем со производот што сте го купиле, ве молиме не двоумете се да не контактирате, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Carborundum четки за четки- Може да биде широко во табли за сечење, ножици, садови, чистење на алатки и отстранување на 'рѓа. Чистач за чистење на сунѓер- отпорен на абење и не е лесно да се изгуби песок, моќно отстранете го маслото, 'рѓата. Чиста четка за тенџере- 10 парчиња домаќинства Емери кујнски тенџере чистење сунѓери за миење садови за миење садови (кафеави). Carborundum сунѓерска четка-отпорна на абење и не е лесно да се изгуби песок, моќно отстранете го маслото, 'рѓата ,. Pot Sponge Квалитет и услуга : Ние секогаш инсистираме да ви обезбедиме производи со висок квалитет и задоволителна услуга за продажба. Ако има проблем со производот што сте го купиле, ве молиме не двоумете се да не контактирате, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Carborundum четки за четки- Може да биде широко во табли за сечење, ножици, садови, чистење на алатки и отстранување на 'рѓа. Чистач за чистење на сунѓер- отпорен на абење и не е лесно да се изгуби песок, моќно отстранете го маслото, 'рѓата. Чиста четка за тенџере- 10 парчиња домаќинства Емери кујнски тенџере чистење сунѓери за миење садови за миење садови (кафеави).

Параметри на производот

Слична стока