.

.

ILYAJY Фотографија Фото Студио Светлосен Комплет 50 * 70cm Softbox 4x25W LED Сијалица СО Позадина Поддршка Позадина За Снимање Фотографија

ILYAJY Фотографија Фото Студио Светлосен Комплет 50 * 70cm Softbox 4x25W LED Сијалица СО Позадина Поддршка Позадина За Снимање Фотографија

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Комплетот за позадина од црн, бел и зелен памук е изработен од памучна ткаенина која апсорбира светлина и помага да се елиминираат рефлексиите Одлично за снимки во студио и портрети. Може да се користи за полнење, рефлектирање, дифузија, апсорпција или омекнување на светлината. Издржлива и флексибилна челична рамка која лесно се преклопува до мала големина. Дифузорот е изработен од најлонска и метална конструкција. Таа произведува неутрална температура на бојата. Лесен и лесен за поставување, рефлектирање и рамномерно ширење на протокот на светлина. Одлично за дифузија на светлина од кој било блиц или постојана светлина. Софтбоксот доаѓа со склопувачка рамка за коцки за лесно складирање и лесно отстранлив држач за сијалица. Обезбедете светла средина за фотографирање производи. Изработени од алуминиумска легура. Штандот користи брза брава за да обезбеди брзо прилагодување на висината. Ја поддржува целата голема фотографска опрема како што се студиски светла, држачи за светилки, светилки, чадори итн. Комплетот за позадина од црн, бел и зелен памук е изработен од памучна ткаенина која апсорбира светлина и помага да се елиминираат рефлексиите. Одлично за снимки во студио и портрети. Може да се користи за полнење, рефлектирање, дифузија, апсорпција или омекнување на светлината. Издржлива и флексибилна челична рамка која лесно се преклопува до мала големина. Дифузорот е изработен од најлонска и метална конструкција. Таа произведува неутрална температура на бојата. Лесен и лесен за поставување, рефлектирање и рамномерно ширење на протокот на светлина. Одлично за дифузија на светлина од кој било блиц или постојана светлина. Софтбоксот доаѓа со склопувачка рамка за коцки за лесно складирање и лесно отстранлив држач за сијалица. Обезбедете светла средина за фотографирање производи. Изработени од алуминиумска легура. Штандот користи брза брава за да обезбеди брзо прилагодување на висината. Ја поддржува целата голема фотографска опрема како што се студиски светла, држачи за светилки, светилки, чадори итн. Комплетот за позадина од црн, бел и зелен памук е изработен од памучна ткаенина која апсорбира светлина и помага да се елиминираат рефлексиите.

Параметри на производот

Color:
Black
Material:
Aluminum alloy
Operation height of stand:
0.68m ~2m
Max. height:
200cm / 6.56ft
Max. load:
4kg / 8.82lb
Package Include:
1*Photo Backdrop Stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
In order to facilitate transportation and packaging, the folded cloth bottom will be shipped, causing creases; :
Слична стока