.

.

Да, рачна сопирачка, отпорен на удар 64-битна USB-сопирачка неконтактна прекинувач за Windows за T500 за G27 G25

Да, рачна сопирачка, отпорен на удар 64-битна USB-сопирачка неконтактна прекинувач за Windows за T500 за G27 G25

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

[Предлог за поставување] Универзална рачна сопирачка за игри со сим За ASSTTTO CORSA и за Iracing Setup употреба за подобри резултати. Ако околината на компјутерот не е компатибилно со Windows 10, заменете ја со Windows 10 64bit. [Висока точност] Прогресивна рачна сопирачка, компатибилна со PS4, за PS5 и компјутер, поддршка за G29. Користете не контакт прекинувач, 64 битни контактни плус за сензор за сала, поголема точност и подолг живот (се користи за PS4, за конзоли PS5, со мора да биде за волан на G29). [Компатибилни игри] Во режим на компјутер, оваа рачна сопирачка за трки поддржува за Logitech G27 G25 G29 T500 T300, за Fanate Cosw, за LFS, не е компатибилен со ASSTTTO Corsa и за Horizon 4 и за Forza Horizon 4. [Premium Material Material Specifation 95 проценти, висока цврста компресија пролет за да се намали влијанието, затегнување и носење. Контролниот систем е изработен од лесен CNC машински алуминиум и благ челик, без остатоци, безбедни и сигурни. [Лесен за употреба] Независен додаток на уредот за игри за контрола на игри со трки. USB -сопирачката може лесно да се поврзе со компјутер за Windows систем. Лесно за инсталирање, приклучување и репродукција, не е потребна инсталација на возачот. [Предлог за поставување] Универзална рачна сопирачка за игри со сим. За ASSTTTO CORSA и за Iracing Setup употреба за подобри резултати. Ако околината на компјутерот не е компатибилно со Windows 10, заменете ја со Windows 10 64bit. [Висока точност] Прогресивна рачна сопирачка, компатибилна со PS4, за PS5 и компјутер, поддршка за G29. Користете не контакт прекинувач, 64 битни контактни плус за сензор за сала, поголема точност и подолг живот (се користи за PS4, за конзоли PS5, со мора да биде за волан на G29). [Компатибилни игри] Во режим на компјутер, оваа рачна сопирачка за трки поддржува за Logitech G27 G25 G29 T500 T300, за Fanate Cosw, за LFS, не е компатибилен со ASSTTTO Corsa и за Horizon 4 и за Forza Horizon 4. [Premium Material Material Specifation 95 проценти, висока цврста компресија пролет за да се намали влијанието, затегнување и носење. Контролниот систем е изработен од лесен CNC машински алуминиум и благ челик, без остатоци, безбедни и сигурни. [Лесен за употреба] Независен додаток на уредот за игри за контрола на игри со трки. USB -сопирачката може лесно да се поврзе со компјутер за Windows систем. Лесно за инсталирање, приклучување и репродукција, не е потребна инсталација на возачот. [Висока точност] Прогресивна рачна сопирачка, компатибилна со PS4, за PS5 и компјутер, поддршка за G29.

Параметри на производот

Item Type:
USB Handbrake
Material:
Aluminum Alloy, Mild Steel
Size:
Approx. 14.8 x 4.6 x 30cm / 5.8 x 1.8 x 11.8in
Interface:
USB
Sensor:
64 Bit Non Contact Plus for Hall Sensor
Compatible:
For PS4, for PS5 with PC for Windows System
Applicable:
Support for Logitech G27 G25 G29 T500 T300, for FANATECOSW, for LFS (Only for G29 Steering Wheel Can Be Used in for PS4, for PS5 Mode):
Racing Extra Handbrake:
Independent and extra gaming device to control racing games. No need to install driver, connect USB and you can use it directly.
How to Use:
Take out the product and use it:
Package List:
1 xUSB Handbrake:
Note:
Manual measurement, please allow some errors.:
Слична стока