.

.

Страница за далечински управувач со Bluetooth, Тарнер, страница за прсти на прсти, Тарнер Телефонска камера, снимање на видео за далечински управувач за iOS, за Android, за та?

Страница за далечински управувач со Bluetooth, Тарнер, страница за прсти на прсти, Тарнер Телефонска камера, снимање на видео за далечински

DEN 116.96

Пристапност
Залиха

USB полнење : Овој далечински бленда може лесно да се наполни преку USB кабел и интерфејс Безжичната врска поддржува до 32,8 метри контролно растојание. Вклучување на странични апликации : Овој контролер за видео со прсти може да помогне во реализирање на вртење на страницата со апликации, а да му дадете слично на видеото преку двапати притиснете. Ергономски дизајн : Овој бленда за телефонски фотоапарати има и ергономски дизајн кој е погоден за прст со различна ширина. Широка апликација : Овој далечински бленда за телефон е погоден за разни видео апликации, апликација за камера и апликација за читање книги.0 Connection : Овој далечински управувач на телефон усвојува стабилна BT4.0 врска, поврзување и употреба, обезбедување стабилна и флексибилна контрола. USB полнење : Овој далечински бленда може лесно да се наполни преку USB кабел и интерфејс. Безжичната врска поддржува до 32,8 метри контролно растојание. Вклучување на странични апликации : Овој контролер за видео со прсти може да помогне во реализирање на вртење на страницата со апликации, а да му дадете слично на видеото преку двапати притиснете. Ергономски дизајн : Овој бленда за телефонски фотоапарати има и ергономски дизајн кој е погоден за прст со различна ширина. Широка апликација : Овој далечински бленда за телефон е погоден за разни видео апликации, апликација за камера и апликација за читање книги.0 Connection : Овој далечински управувач на телефон усвојува стабилна BT4.0 врска, поврзување и употреба, обезбедување стабилна и флексибилна контрола.

Параметри на производот

Item Type:
Fingertip Video Controller
Material:
ABS, Silicone
BT Version:
BT 4.0
Control Distance:
10 Meters / 32.8ft
Remote Control Battery Type:
1 x 20mah Polymer Lithium Battery(Inbuilt Battery Included)
Application:
Video Flipping/Reading/Selfie Control
How to Use:
Matching method:
After the controller is turned on, the white light flashes, turn on and check BT search list on phone, select the ATG‑SJL device for pairing, and the white light will keep on for 15 seconds after pairing is completed.:
Operating instructions:
Press the button once to realize App page turning (to view the following video), and press the button twice quickly to like the video.:
PackageList:
1 x Fingertip Video Controller:
1 x USB Cable:
1 x User Manual:
Note:
For IOS system is only available after setting:
setting, auxiliary function, touch control, touch control on.
Слична стока