.

.

Прилагодлив Сетер За Камени Шевови За Вшмукување, Тешка Рачка За Вакуумска Плоча Со Двојна Вшмукувачка Чаша, Стаклени Вшмукувачки Чаши Рачка За Влечење На Вдлабна?

Прилагодлив Сетер За Камени Шевови За Вшмукување, Тешка Рачка За Вакуумска Плоча Со Двојна Вшмукувачка Чаша, Стаклени Вшмукувачки Чаши Рачка

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

[Дизајн За Заштеда На напор] handономски дизајнирана рачка, силен зафат, лесен за употреба, заштеда на време и заштеда на работна сила, компактен и лесен за носење [Прилагодлив Агол] аголот на вакуумската вшмукувачка чаша може да се прилагоди со копчето, максималниот прилагодлив агол е 270°. [Висококвалитетен Материјал] оваа стаклена вшмукувачка чаша е изработена од висококвалитетен гумен материјал, опремен со РАЧКА ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, без мирис, силен и издржлив. [Големо Вшмукување] По фиксирање на вшмукувачката чаша, затегнете го копчето за да генерирате силно вшмукување, ефикасно подобрувајќи ја вашата работна ефикасност. [Широко Применливо] има широк спектар на намени и може да се нанесува на различни рамни материјални површини како што се стакло, дрво, плочки и така натаму. Прилагодлив Сетер За Камени Шевови За Вшмукување, Тешка Рачка За Вакуумска Плоча Двојна Вшмукувачка Чаша, Стаклени Вшмукувачки Чаши Рачка За Влечење На Вдлабнатини За Подигнување На Стакло Гранитна Вдлабнатина Поправка оваа стаклена вшмукувачка чаша е изработена од висококвалитетен гумен материјал, опремена со РАЧКА ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, без мирис, силна и издржлива.Designedономски дизајнирана рачка, силен зафат, лесен за употреба, заштеда на време и заштеда на работна сила, компактен и лесен за носење.Аголот на вакуумската вшмукувачка чаша може да се прилагоди со копчето, максималниот прилагодлив агол е 270°.

Параметри на производот

Item Type:
Glass Suction Cup
Product Material:
Aluminum Alloy + ABS + Rubber
Total Length:
Approx. 440mm/17.3in
Suction Cup Diameter:
Approx. 123mm/4.8in
Weight:
Approx. 1601g/3.5lb
Scope of Application:
Glass, Wood, Tiles and Other Flat Surface Materials
Package List:
1 x Glass Suction Cup
Note:
Manual measurement, please allow some errors.
Слична стока