.

.

ЗБ2Л3 1.2 В 12В 18650 Ли-Јонска Литиум Батерија Капацитет Тестер Отпорност Олово-Киселина Батерија Капацитет Мерач Празнење Тестер

ЗБ2Л3 1.2 В 12В 18650 Ли-Јонска Литиум Батерија Капацитет Тестер Отпорност Олово-Киселина Батерија Капацитет Мерач Празнење Тестер

DEN 140.00

Пристапност
Залиха

ЗБ2Л3 12 В 12В 18650 Ли-Јонска Литиум Батерија Капацитет Тестер Отпорност Олово-киселина Батерија Капацитет Мерач Празнење Тестер.2 В 12В 18650 Ли-Јонска Литиум Батерија Капацитет Тестер Отпорност Олово-киселина Батерија Капацитет Мерач Празнење Тестер. 100% сосема нов И висококвалитетен Материјал : Боја На Електрични компоненти : како што покажуваат сликите ZB2 L3 тестер за капацитет на батеријата испуштање тип 1.2-12v надворешен капацитет на оптоварување на батеријата и други Тестови 18650 Алатки, еднофункционални, со контролирање на исклучувањето на товарот и добивање резултати Со Максимална поддршка На капацитетот На струјата На празнење во реално време 15v 3 A испразнет преку напонот и струјата на празнење, самиот не испушта максимална поддршка за статистика на капацитетот 9999ах (9999000мах) автоматски идентификувајте И РАЗВИЈТЕ СООДВЕТЕН напон за прекинување НА БАТЕРИЈАТА, исто така, може рачно да се прилагоди спецификација : напон на напојување : dc4.5-6v (микро usb конектор) работна струја : помалку од 70ma напон на празнење : 1.01 v резолуција опсег на напон на завршување : 0.0 v поддржан од струја : 3.001 Резолуција Максимална ГРЕШКА Во мерењето На Напонот : 1% + 0.02 v МАКСИМАЛНА ГРЕШКА во мерењето на струјата : 1.008 максимален опсег на капацитет на батеријата : 9999ah (1ah = 1000mah) поголема вредност со поместување на децималната точка за Префрлување, кога ЕКРАНОТ е помал од 10ah x. xxx, како што е прикажано погоре за да се постигне 10ah xx.

Параметри на производот

Power supply voltage:
DC4.5-6V (micro USB connector)
Operating Current:
less than 70mA
Discharge voltage:
1.00V-15.00V 0.01V resolution
Termination voltage range:
0.5-11.0V
Supported by current:
3.000A 0.001A resolution
Maximum voltage measurement error:
1% + 0.02V
Maximum current measurement error:
1.5% + - 0.008A
Maximum battery capacity range:
9999Ah (1Ah = 1000mAh) greater value by shifting the decimal point to switch, when the display is less than 10Ah X.XXX, as shown above to achieve 10Ah XX.XX, and so on.
Board size:
50mm * 37mm
Finished Size:
50mm * 37mm* 17mm (length * width * height maximum position size, contains copper foot height)
Instruction:
1. The first test should be fully charged battery. :
2. Connect the battery to be tested positive to positive input, a negative input to the negative, can not be reversed (with load reversal may damage the circuit)! Load connected to the output of the positive and negative output, to work through the tester micro USB power supply (not available desktop or laptop USB powered), then the battery voltage. :
3. Direct start test need only one press of the OK button, the tester can automatically develop an appropriate termination voltage of the battery full charge voltage, and will start flashing after the test three times. Need to develop artificial :
Слична стока