.

.

Весници за лавици за складирање на ритани, решетка за полици за книги за списанија, организатор на големи деца/закуски, дрвена крпа/штанд за шал

Весници за лавици за складирање на ритани, решетка за полици за книги за списанија, организатор на големи деца/закуски, дрвена крпа/штанд

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

- Организатор на стил на фарма : Гроздобер/стил на фарма на овој организатор ќе додаде стил во вашето складирање и ќе го надополни вашиот декор; Оваа единица обезбедува удобна опција за складирање во која било просторија од домот; - Материјал : рамка од дрво / хартија, униформа текстура, добра стабилност, не е лесна за деформација. - Отстранлив корпа : Отстранлив Оваа решетка за списанија со три корпи е креирано со 3/4 кои можат да се обезбедат корпи за да се обезбеди голема просторија за складирање за сите ваши потреби. - Мултифункционална решетка за складирање : Идеално за складирање на списанија, книги, дневни потреби, детски играчки и перници; Во исто време, може да се користи во бањата, кујната, дневната соба или канцеларијата за да се одржи семејната околина уредна и уредна. - Услуга : Кога ќе го добиете пакетот, ако имате какви било проблеми (пакетот е оштетен/ додатоците се изгубени/ производот е валкан, итн.), Ве молиме слободно контактирајте не по порака. Иако е решетката за списанија, овој организатор на домаќинството е мултитакер. Некои може да го користат за складирање на списанија, весници или други периодични списанија, но други може да сметаат дека е покорисно за записите.

Параметри на производот

Product name:
Newspaper Racks
Material:
wood
Style:
modern style.
- Features:
Removable:
washable, detachable lining, easy to clean, healthy and environmentally friendly, storage basket can be dismantled separately.
Large capacity:
storage space, multi-layer storage, vertical structure, saving space and increasing space utilization.
Application:
clothes / snacks / toys / magazines / towels, etc.
- Package Includes:
Newspaper Racks x 1
- Note:
1. Manual measurement, product size and physical may exist 3 ~ 5 cm error.:
2. Products are taken in kind, but due to light, equipment, shooting angle and resolution of the computer, the received physical and photos may be different, in kind prevail.:
3.This item is not a toy or intended for use by children. Children must be under adult supervision when using this product. :
Слична стока