.

.

ИНОРИЗИРАЕ НА ПРОИЗВОДСКИОТ ЕЛЕКТИНСКИ ГЕНЕРАТОР Истражувач 40800mAH ГЕНЕРАТОР ЛИТИУМ БАТЕРНА БЕЗБЕДНОСТ НА ПОВЕЕ 110V AC инвертер за излез на отворено кампување рибол?

ИНОРИЗИРАЕ НА ПРОИЗВОДСКИОТ ЕЛЕКТИНСКИ ГЕНЕРАТОР Истражувач 40800mAH ГЕНЕРАТОР ЛИТИУМ БАТЕРНА БЕЗБЕДНОСТ НА ПОВЕЕ 110V AC инвертер за

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Потребни се околу 7-8 часа за да бидат целосно надополнети со wallидниот приклучок AC 110 V,; 2) Со употреба на комплет за соларни панели од 60 W или 100 W (се продава одделно, препорачано), овој соларен генератор може да се наполни под директно сонце, контролорот за соларно полнење MPPT овозможува брзо и паметно полнење; 3) Исто така, може да се наполни преку приклучокот за цигари од 12 V/24 V автомобили (Вклучени се 3 видови на кабел за полнење). 1*Преносен соларен генератор. 1*Адаптер за напојување. 1*Полесен адаптер за цигари. 1*полнач за автомобили. 1*Упатство за корисник. Заштита на краток спој. Заштита на прекумерна струја. Заштита на надминување. Заштита со низок напон. Да се ​​биде надвор повеќе не значи да се биде на моќ. Со Inorising Portable Power Station Explorer 155 Solar Generator, можете лесно да останете наполнети додека сте на пат. Најчесто поставувани прашања. П : Кои уреди можат да го истражуваат Explorer 155?. О : Забележете дека излезната порта за наизменична струја може да наполни/уреди за напојување што работат со помалку од 300 вати; Откако ќе надмине, Explorer 155 автоматски ќе се исклучи.

Параметри на производот

Слична стока