.

.

Перници од Школка од желка, Школка Од Желка Што Може Да Се Носи, Плишана Играчка Школка Од Полнети Животински Костими, Перница За Спиење Смешен Фустан За Декор Во Дн?

Перници од Школка од желка, Школка Од Желка Што Може Да Се Носи, Плишана Играчка Школка Од Полнети Животински Костими, Перница

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Костим за Носење Желка Школка : Симпатична џиновска желка школка кадифен фрли перница Симулирајте ја сликата на школка од желка. Јазот во средината ви овозможува да вежбате и да ги истегнете екстремитетите. СТАНЕ ЖЕЛКА : Носливи џиновски желка школка кадифен фрли перница. Јазот во средината ви овозможува да вежбате, Слатко крие во неговата мала желка школка. Стани малку желка. МЕКА : Перниците Од Школка се многу меки и исцедливи, со што исто така може да го ослободат вашиот стрес. Материјали : Врвните ткаенини погодни за кожата ви даваат подобро чувство на допир на кожата; Луксузниот пп памучен филер ја прави перницата мека и удобна. Компресија Пакување : школка нема да изгледа целосна по отворањето. Те молам, не грижи се. Перницата на школка ќе се врати во целосна и мека состојба по три дена. Брчките целосно ќе исчезнат за пет дена. Ве молиме не додавајте филер пред враќање fullness.To избегнувајте оштетување на грбот. Перници од Школка од желка, Школка За Желка Што Може Да Се Носи, Плишана Играчка Школка Од Желка Перница За Полнети Животни, Перница За Спиење Смешен Фустан За Декор Во Дневната Соба Спецификација : Име На Производ : Перница Од Школка Од Желка : сина, розова, зелена боја : кристално кадифено полнење : пп памучна големина : 120см/48ин, 100см/40ин, 160см/64 Инчи, 80см/32см Тежина : 80см € 1.

Параметри на производот

Product Name:
Turtle Shell Pillow
Color:
blue, pink, green
Name:
crystal velvet
Filling:
PP cotton
Size:
120cm/48in, 100cm/40in, 160cm/64in, 80cm/32in
weight:
80cm 【1.1kg】:
100cm【1.6kg】:
130cm【2.5kg】:
160cm【4.6kg】:
Package Includes:
1 x Wearable Turtle Shell Plush Toys:
Note:
1.Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2.When you receive the product, please rub it with your hands to restore fullness. :
Слична стока