.

.

Мвр Извор Проводен Мрежа Лента, 1.9 Мил Дебелина, 36 Јарди Долга, 3 Инчен Јадро, Кафеава, Рохс И Достигне Во Согласност

Мвр Извор Проводен Мрежа Лента, 1.9 Мил Дебелина, 36 Јарди Долга, 3 Инчен Јадро, Кафеава, Рохс И Достигне Во Согласност

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

МАТЕРИЈАЛ : мвр Извор проводни ленти имаат проводен мрежен слој закопан помеѓу два слоја статички дисипирачки кополимерен материјал Проводна мрежа изработена од полипропиленска лента слоевит со дисипативна антистатичка површина што не предизвикува искри. ЦЕЛОСНА ЗАШТИТА ПРОВОДНА ЛЕНТА : Комерцијалната трислојна лента обезбедува површини што не искривуваат и однатре и однадвор. Оваа лента е идеално решение за производство на апликации како што се трансформатор, мобилен телефон, компјутер, ПДА, ПДП и лцд монитор, КОМПЈУТЕР, копир итн. ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ И СПРОВОДЛИВОСТ : лентата може да издржи температури До 140° F. проводниот мрежен слој има отпорност на површината од 10^3-10^4 Оми/Квадратни. Дисипативниот внатрешен слој има отпорност на површината од 10^9 Оми/Квадратни. ДОСТАПНИ во РАЗЛИЧНА ГОЛЕМИНА : мвр Извор статички-бесплатни мрежни целофански ленти се исто така достапни во различни големини : 3" јадро - 1/2", 1", 2" и 3" ширина од 36 Двор во должина. ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИТЕ : Задоволството на клиентите е наша примарна грижа и така лентата ги исполнува американските Национални Стандарди Институт (АНСИ) ESD-S20. МАТЕРИЈАЛ : мвр Извор проводни ленти имаат проводен мрежен слој закопан помеѓу два слоја статички дисипирачки кополимерен материјал. Проводна мрежа изработена од полипропиленска лента слоевит со дисипативна антистатичка површина што не предизвикува искри. ЦЕЛОСНА ЗАШТИТА ПРОВОДНА ЛЕНТА : Комерцијалната трислојна лента обезбедува површини што не искривуваат и однатре и однадвор. Оваа лента е идеално решение за производство на апликации како што се трансформатор, мобилен телефон, компјутер, ПДА, ПДП и лцд монитор, КОМПЈУТЕР, копир итн. ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ И СПРОВОДЛИВОСТ : лентата може да издржи температури До 140° F. проводниот мрежен слој има отпорност на површината од 10^3-10^4 Оми/Квадратни. Дисипативниот внатрешен слој има отпорност на површината од 10^9 Оми/Квадратни. ДОСТАПНИ во РАЗЛИЧНА ГОЛЕМИНА : мвр Извор статички-бесплатни мрежни целофански ленти се исто така достапни во различни големини : 3" јадро - 1/2", 1", 2" и 3" ширина од 36 Двор во должина. ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИТЕ : Задоволството на клиентите е наша примарна грижа и така лентата ги исполнува американските Национални Стандарди Институт (АНСИ) ESD-S20.

Параметри на производот

Слична стока