.

.

Комплет за алатки за напојување, преносен електричен мелница поставен 8000-30000rpm прилагодлив лесен за ракување со 0,5-3,2 мм Универзална лесна лесна категорија за праве?

Комплет за алатки за напојување, преносен електричен мелница поставен 8000-30000rpm прилагодлив лесен за ракување со 0,5-3,2 мм

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Повеќе функции : Комплет за електрична алатка, погоден за резба, мелење, полирање, обликување, дупчење, дебагирање,, гравура, кастрење, итн Комплетни додатоци : Со доволен број дискови за сечење и тркала за мелење, може да се инсталираат и заменат во секое време да се задоволат различни потреби за работа. Прилагодлива брзина : Mini електричната мелница има 5 нивоа прилагодливи брзини, со опсег на брзина од 8000‑30000rpm, има висока работна ефикасност. Применливи материјали : Прилагодливиот комплет за електрична мелење може да се користи за обработка на дрво, метал, керамика и пластика, има поширок спектар на апликации. Лесно работење : Овој комплет за електрична мелница е лесен за работа и подготвен за употреба кога е вклучен, совршен за занаетчиски проекти за дома, правење модели, итн. Повеќе функции : Комплет за електрична алатка, погоден за резба, мелење, полирање, обликување, дупчење, дебагирање,, гравура, кастрење, итн . Комплетни додатоци : Со доволен број дискови за сечење и тркала за мелење, може да се инсталираат и заменат во секое време за да се задоволат различни потреби за работа. Прилагодлива брзина : Mini електричната мелница има 5 нивоа прилагодливи брзини, со опсег на брзина од 8000‑30000rpm, има висока работна ефикасност. Применливи материјали : Прилагодливиот комплет за електрична мелење може да се користи за обработка на дрво, метал, керамика и пластика, има поширок спектар на апликации. Лесно работење : Овој комплет за електрична мелница е лесен за работа и подготвен за употреба кога е вклучен, совршен за домашни занаетчиски проекти, правење модели, итн.

Параметри на производот

Item Type:
Mini Electric Grinder Set
Power:
130W
Speed:
8000-30000rpm (5 different speeds)
Chuck:
0.5-3.2mm universal keyless chuck
Applications:
Home repair, jewelry and wood, etc.
Function:
For drilling, polishing, grinding, engraving and sanding in wood, metal, ceramic and plastic
Package List:
1x Electric Grinder:
1x Flexible Shaft:
1x Drill Locator:
1x Protective Case:
1x Storage Box:
1x Accessory Storage Box:
1x Universal Chuck:
2 x Wrenches:
2 x Carbon Brushes:
2 x Steel Wire Brushes:
3 x Cutting Wheels:
3 x Cutting Discs:
3 x Mini HSS Cutting Discs:
4 x Drill Bits:
6 x Connecting Rod:
10 x Grindstones:
3 x Burr Needles (Random  Style):
10 x Engraving Needles (Random Style):
12 x Felt Wheels:
18 x Sand Drums:
15 x Sandpaper Discs (Random Color):
30 x Resin Cutting Discs (Random Color):
1 x User Manual:
Слична стока