.

.

Четка за бричење на косата за бричење легура модерен дизајн на четка за бричење на четката за машка машка комплет за чешлање за тоалетот за тоалетот за тоалетот за ?

Четка за бричење на косата за бричење легура модерен дизајн на четка за бричење на четката за машка машка комплет за чешлање за тоалетот за

DEN 408.48

Пристапност
Залиха

Отпорен на вода : штандот за жилет и четка е изработена од смола и легура, силен и издржлив, долг живот Лесно складирање : држачот на жилет е одлично решение за елегантно складирање, промовирање на сушење на воздухот и продолжување на животот на вашите четки и жилет. Одговара на повеќето модели : Stand Razor одговара на повеќето модели на четки и брич, така што нема потреба да се грижите за штандот што не одговара на жилет и четка. Чувајте ја хигиената : држачот за бричење на жилет е лесен за употреба, заштедете простор, одржувајте се суво. Современ дизајн : штанд за четки за бричење има модерен дизајн кој нуди едноставна механичка естетика која е едноставна, но функционална. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за штанд на четка за бричење : смола, список со пакети со легура : 1 x брич и штанд за четки.

Параметри на производот

Item Type:
Shaving Brush Stand
Material:
Resin, Alloy
Package List:
1 x Razor and Brush Stand:
Слична стока