.

.

АБУФАН Женски Ленти За Глава Женски Ленти За Глава 4 Парчиња дипломирање дипломирање украси дипломирање материјали за забава дипломирање капа лента За глава Капа ?

АБУФАН Женски Ленти За Глава Женски Ленти За Глава 4 Парчиња дипломирање дипломирање украси дипломирање материјали за забава дипломирање

DEN 596.80

Пристапност
Залиха

Мини Диплома Капа тие можат да се користат за дипломирање тема партија, лесно да се создаде атмосфера Град Хед Боперс Лесни и удобни за носење, овие носења на главата нема да ја повредат вашата коса или скалп. Мини Капа Глава-Носи Ткаенина Отпорна На Солзи Со деликатна изработка, издржлива и практична. Дипломирање Шапка Шапки овие симпатична шамии може незаборавен момент на дипломирањето партија. Марди Грас Лента За Глава ова е збир на мини шамии во докторски стил, вклучувајќи коса и клип за коса. Пакет Листа 2 x мини докторски коса обрач 2 x Мини докторски Коса Клип Карактеристики-Овие симпатична шамии може незаборавен момент на дипломирањето партија. - Ова е збир на мини докторски стилски шамии, вклучувајќи коса и клип за коса. - На забавата за дипломирање, фотографирајте се со соучениците за да направите убави спомени. - Големина : Околу 13, 00Х11, 50Х5, 50см/ 5, 11х4, 52Х2, 16 инчи. - Тие можат да се користат за дипломирање тема партија, лесно да се создаде атмосфера.

Параметри на производот

Слична стока