.

.

Кабилок Бенто Кутија Торба За Ручек Изолирани Торби За Пазарење Торба За Намирници Торба За Испорака На Храна Изолирана Поладна Торба Со Патент За Превоз На Храна ?

Кабилок Бенто Кутија Торба За Ручек Изолирани Торби За Пазарење Торба За Намирници Торба За Испорака На Храна Изолирана Поладна Торба

DEN 209.44

Пристапност
Залиха

Одлична торба за ручек за одење на работа, училиште или пикник Дизајн на преклопување, лесен за чување кога не се користи. Изработен од висококвалитетен материјал Од ткаенина Од Оксфорд, фина изработка, издржлив. Оксфордската ткаенина е водоотпорна, може да ја чува во фрижидер или да ја одржува храната топла. погоден за складирање храна, садови и друга храна во семејната кујна, како и торба за складирање за ручек и појадок при излегување и работа. Опис може да се држи за рака, а ременот е прилагодлив, така што ќе можете да изберете да го држите за рака или на рамо. Можете да го користите за чување производи во фрижидер, свежо овошје, брза храна итн. Кул торбата е многу погодна за патување на отворено, канцелариска работа, автомобил, пешачење, кампување, пикник, плажа, риболов или дневни потреби дома. Карактеристики-Материјал : Оксфорд Крпа, Алуминиумска Фолија, Бисер Памук Пакет Вклучувајќи 1 х Торба.

Параметри на производот

Слична стока