.

.

БЕСТОЈАРД Зачини Тегли Зачини Контејнери 100 парчиња Мини Зачини Стискаш Шишиња Пластично Шише Со Кечап Симпатична Шприц Контејнер За Облекување Салата Од Мед За К?

БЕСТОЈАРД Зачини Тегли Зачини Контејнери 100 парчиња Мини Зачини Стискаш Шишиња Пластично Шише Со Кечап Симпатична Шприц Контејнер За Облекување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

? Мини Празно Шише За Стискање : Пластични Шишиња За Зачини За Зачини За Еднократна Употреба Празно Шише ? Контејнери за Облекување салата : мек дизајн на шишиња, лесен за полнење и екструдирање. ? Контејнер За Зачини што може да се полни : најчесто се користи за пакување за носење, бенто кутии, суши сашими, салата од зеленчук, празно шише зачини. ? Тегла За Цедење мед : материјалот за Храна е усвоен за да се обезбеди безбедност и здравје на храната. ?Мал Контејнер За Складирање Храна : Мал и пренослив, не зазема простор. Опис 100 парчиња Мини Шишиња За Цедење Зачини Пластично Шише Со Кечап Од Домати Слатко Шприц Контејнер За Облекување Салата Од Мед За Кујнска Храна Карактеристики На Домот-Боја : како што е прикажано.- Големина : 7, 2х3, 1х1, 4см.- Материјал : пластично Пакување, Вклучувајќи празно шише од 100 парчиња.

Параметри на производот

Слична стока