.

.

Рачен Вентилатор plllaaoo, Силен ПРИРОДЕН ВЕНТИЛАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ USB СО USB Кабел И Основа, 5 Сечила Што Се Одвојуваат Основен Мини Пренослив Вентилатор За Канцеларија За Д?

Рачен Вентилатор plllaaoo, Силен ПРИРОДЕН ВЕНТИЛАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ USB СО USB Кабел И Основа, 5 Сечила Што Се Одвојуваат Основен Мини Пренослив Вентилатор

DEN 505.60

Пристапност
Залиха

ERY 500 MAH БАТЕРИЈА : овој пренослив рачен вентилатор прифаќа 500mah батерија која обезбедува најмалку 1 час ладење Ветерот трае доволно долго за да ве одржува ладни долго време. ❥ USB ПОЛНЕЊЕ : со кабелот за полнење, можете да го наполните со обичен штекер, банка за напојување, компјутер или кој било друг уред што има USB порта. Погодно за полнење. ❥ СИЛЕН ВЕТЕР : рачниот вентилатор прифаќа мотор без четки и 5 големи сечила дизајн. Течно-механичкиот дизајниран капак може да го зајакне ветерот изнесен од сечилото, ќе го почувствувате силниот ветер. ❥ ОТСТРАНЛИВА ОСНОВА : оваа основа на овој рачен вентилатор може лесно да се одвои. Не само што можете да го држите во рака за да дува воздух, туку и да го ставите на масата за да дува воздух. ❥ СОВРШЕН ПОДАРОК : Дизајниран Со рачката против лизгање што одговара на principleономскиот принцип, преносливиот вентилатор е многу лесен и удобен за држење и со мали раце. Со едноставен дизајн, овој рачен вентилатор е договор и совршен подарок за вашите пријатели и семејство. Нашиот пренослив вентилатор е изработен од висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлив и безбеден.

Параметри на производот

Item Type:
Handheld Fan
Material:
ABS
Working Time:
1 Hour
Charging Time:
2 Hours
Battery Type:
Leadacid Battery(Inbuilt)
Battery Capacity:
500mAh
Output Power:
1.5 to 2.5W
Speed Mode:
1 Speed Adjustment
Product Size:
Approx. 14.8 x 6.5cm / 5.83 x 2.56in (manual Measurement, Slight Error May Exist)
Weight:
Approx. 125g / 4.41oz
Package List:
1 x Handheld Fan 1 x Base1 x USB Cable
Слична стока