.

.

Тинејџерска Нега На Кожата За Девојчиња Брз Епилатор Отстранување На Влакна Без Бричење Болка И Сечење Гума Со Ефект На Епилација Мазна Кожа Без Стрништа Есенција?

Тинејџерска Нега На Кожата За Девојчиња Брз Епилатор Отстранување На Влакна Без Бричење Болка И Сечење Гума Со Ефект На Епилација Мазна Кожа

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

●Лесен За Употреба ● 1Третирани Со Топла Вода Пред Употреба 2. Само Тријте На Кожата Во Круг 3. Користете Лосион По Отстранувањето. Забелешка : Не Користете Го Премногу Тешко На Кожата. ●Безболен И Лесен За Употреба, Едноставен И Удобен За Употреба, Кажете Збогум На Традиционалните Методи За Отстранување На Влакна, Погодни За Сите Типови Кожа.Само Тријте На Кожата Во Круг, Кристалната Гума За Коса Ќе Ја Открие Вашата Нова Мазна Кожа Што Се Крие Под Вашиот Курс Темна Коса Цело Ова време. €Еко-Пријателски И Еднократно Употреблив ● Користејќи Нано-Кристална Технологија, Гумата За Кристална Коса Им Овозможува На Влакната Да Се Згрутчат И Да Се Скршат Од Површината Кога Нежно Ќе Се Нанесуваат На Кожата. ●Пренослив ● Мал И Компактен, Лесен За Носење. Не Зазема Многу Простор Во Торба или Куфер Кога Патувате. ●Совршен Подарок}Оваа Безболна Алатка За Отстранување На Влакна Е Одличен Подарок За Роднини, Пријатели И Колеги На Специјални Фестивали Како Што Се Денот На Благодарноста, Родендени, Годишнини Итн. Опишете : Подгответе Се За Лето : Мазна, Мека Кожа Најдобро од с : : можете лесно да ја отстраните вишокот влакна на телото додека си дозволувате да го правите тоа со задоволство. косата и мртвите клетки на кожата. Резултат : кожата што само сакате да ја покажете. Фрлете ја вашата валкана ! Отстранувањето на влакна е поудобно, поздраво за вашата кожа и целосно исечено-.

Параметри на производот

Слична стока