.

.

ПОСЛУЖАВНИК За Зеленчук СОИМИС 3 парчиња Корпи За Велигденски Јајца Ткаена Корпа Велигденско Зајаче Корпа Со Плетени Цветни Корпи За Ужина Од Овошје За Лов На Јајц?

ПОСЛУЖАВНИК За Зеленчук СОИМИС 3 парчиња Корпи За Велигденски Јајца Ткаена Корпа Велигденско Зајаче Корпа Со Плетени Цветни Корпи За Ужина Од Овошје

DEN 325.28

Пристапност
Залиха

Велигденска Ткаена Корпа, Совршена За држење леб, јајца, овошје, стапчиња за јадење и други предмети Детски Велигденски Корпи, креативните корпи се многу погодни За Велигден за чување реквизити и храна. Кошница за Велигденско Зајаче, рачно изработените корпи не можат да држат предмети, но исто така можат да ја украсат вашата забава. Велигденски Корпи За Подароци, Изработени од материјал, издржливи за употреба. Јајце Игра Подароци Партија Фаворизира, тие можат да создадат празнична атмосфера За велигден партија и други тематските партија. Опис Ова Е збир На велигденски корпи, изработени од висококвалитетни материјали и издржливи. Рачно изработената корпа е многу погодна За Велигден за чување реквизити и храна. Тие можат да создадат празнична атмосфера за велигденски забави и други тематски забави. многу погоден за чување леб, јајца, овошје, стапчиња за јадење и други предмети. Карактеристики-Боја : Розова, - Материјал : , - Големина : 23х23х 7см/ 9.

Параметри на производот

Слична стока