.

.

Регулатор за филтрирање на воздухот, целосен материјал за бакарно јадро, пеуматски филтер за контрола на притисокот со единечен линк со мерач на сепаратор на вода ?

Регулатор за филтрирање на воздухот, целосен материјал за бакарно јадро, пеуматски филтер за контрола на притисокот со единечен линк со мерач

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Издржлив метален материјал : Целосен материјал за бакарно јадро, отпорен на силен притисок и доказ за експлозија Издржлив метален материјал : Целосен материјал за бакарно јадро, отпорен на силен притисок и доказ за експлозија. Со јасна газа : Доаѓа со лесен мерач на притисок за бирање на скала за читање за лесна вредност за читање. Низок шум : вграден придушувач, добра изведба на намалување на бучавата. Одлична работна перформанси : Прецизно раздвојување на маслото и водата, излез на чист воздух со висок квалитет. Инсталирајте ја големината : Спецификации на влезот и излезот : 1/4in. Калибар за мерач на притисок : 1/8in. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Единица за третман на извор на воздух : Опсег на регулатива на AFR2000 Voltage : 0 ~ 10 (MPa) Максимален притисок на употреба : 1,0 (MPa) Материјал : Алуминиумнлет и Излез Спецификации : Калибар за мерач на мерач : 1/8inpackage : 1 x Единица за третман на извор на воздух1 x држач за фиксирање на притисок1 x.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Source Treatment Unit
Model:
AFR2000
Voltage Regulation Range:
0~10(Mpa)
Maximum Use Pressure:
1.0(Mpa)
Material:
Aluminum
Inlet And Outlet Specifications:
1/4in
Pressure Gauge Caliber:
1/8in
Package List:
1 x Air Source Treatment Unit:
1 x Pressure Gauge:
1 x Fixing Holder :
Слична стока