.

.

Лемење Фитил Плетенка Со Флукс 1, 5м4, 9 стапки Должина Одлемување Фитил Плетенка Отстранувач Алатка За Лемење Морон Се Користи За Отстранување На Лемење И Расклопув?

Лемење Фитил Плетенка Со Флукс 1, 5м4, 9 стапки Должина Одлемување Фитил Плетенка Отстранувач Алатка За Лемење Морон Се Користи

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Црвен Бакарен Материјал : Нашиот фитил за лемење е изработен од црвен бакар со одлична технологија, што може да постигне долгорочна употреба при нормална работа и употреба Подготовка на рамна Игла : фитилот за лемење е дизајниран со мека и рамна подготовка на игла, што може да направи брз термички пренос и може да направи брза апсорпција. Ефикасен Пренос На Топлина : Нашиот фитил за лемење е долг 1,5 метри или 4,9 стапки и има убав термички одговор и ефикасен пренос на топлина. Стабилни Перформанси : Овој фитил за лемење има стабилни перформанси и е погоден за разни плочи за ПХБ и инструменти за точност. Лесен За Употреба : Нашиот фитил за лемење е низок остаток, безбеден и лесен за употреба за операторот. Ако имате поврзана потреба, оваа е за вас. Црвен Бакарен Материјал : Нашиот фитил за лемење е изработен од црвен бакар со одлична технологија, што може да постигне долгорочна употреба при нормална работа и употреба. Подготовка на рамна Игла : фитилот за лемење е дизајниран со мека и рамна подготовка на игла, што може да направи брз термички пренос и може да направи брза апсорпција. Ефикасен Пренос На Топлина : Нашиот фитил за лемење е долг 1,5 метри или 4,9 стапки и има убав термички одговор и ефикасен пренос на топлина.

Параметри на производот

Item Type:
Solder Wick
Material:
Red Copper
Use:
Tin absorption, tin removing
Length:
Approx. 1.5m/4.9ft
Package List:
1 x Solder Wick:
Note:
Manual measurement may have 0‑1cm error. Please make sure you don't mind before ordering.:
Слична стока