.

.

Ipad Air 5-Та Генерација Случај Со тастатура, Ipad Воздушна Тастатура За Ipad Air 5-Та Генерација 10.9 2022 година, Ipad Воздушна Кутија Со Тастатура Компатибилна Со ipad 10.9 инчен ipad в?

Ipad Air 5-Та Генерација Случај Со тастатура, Ipad Воздушна Тастатура За Ipad Air 5-Та Генерација 10.9 2022 година, Ipad Воздушна

DEN 687.84

Пристапност
Залиха

Само Дизајн за Вашиот Ipad Air 5th : прецизното отворање на куќиштето совршено одговара на вашиот ipad air 5th, куќиштето од кожа PU и внатрешноста на гумената обвивка што не се лизга обезбедуваат целосна заштита за вашиот ipad air 5thИсклучително тенок и лесен дизајн, лесен за носење. (Јаболко Молив или i Pad не се вклучени). Поставете на работа : брзо влезете во канцеларијата со стабилна врска Со Блутут со еден допир, пристап со еден допир до контрола на јачината на звукот на медиумот и многу повеќе. Канцеларија без вознемирување на другите со тивки механички клучеви за ножици. Можете лесно да одговарате на е-пошта ноќе според осветленоста НА 3 НИВОА и РЕЖИМОТ НА боја НА RGB. Спасете Го Зглобот : премиум слојот за завиткување сличен на кожата ви дава допир како ниеден друг порано. Restономскиот одмор на рацете и удобното враќање на пишувањето ви помага значително да го намалите притисокот врз вашиот зглоб.

Параметри на производот

Слична стока