.

.

КОНФАСТ 8-инчен Црн Најлон Повеќенаменска Кабелска Вратоврска, Тешка Цврстина на Истегнување од 50 килограми, Внатрешна Или Надворешна Употреба, Домашна, Канцелари?

КОНФАСТ 8-инчен Црн Најлон Повеќенаменска Кабелска Вратоврска, Тешка Цврстина на Истегнување од 50 килограми, Внатрешна Или Надворешна

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

СУПЕР СИЛЕН И ФЛЕКСИБИЛЕН НАЈЛОН - нашите пластични врски се направени од цврст и флексибилен најлон, што ги прави идеални за широк спектар на тешки задачи на отворено УЛТРА ТЕШКИ КАБЕЛСКИ ВРСКИ-со 50 килограми. цврстина на истегнување, овие кабелски врски можат да се справат дури и со најтешките работни места. ДИЗАЈН ЗА САМОЗАКЛУЧУВАЊЕ-врските за кабли имаат дизајн за самозаклучување што обезбедува цврсто врзување на каблите. ЗАОБЛЕНИ РАБОВИ за ЛЕСНО РАКУВАЊЕ-заоблените рабови на нашите кабелски врски ги прават лесни за ракување и спречуваат заглавување. 100 ПАРЧИЊА КАБЕЛСКИ ВРСКИ ОД 8 ИНЧИ / 200ММ. СУПЕР СИЛЕН И ФЛЕКСИБИЛЕН НАЈЛОН - нашите пластични врски се направени од цврст и флексибилен најлон, што ги прави идеални за широк спектар на тешки задачи на отворено. УЛТРА ТЕШКИ КАБЕЛСКИ ВРСКИ-со 50 килограми. цврстина на истегнување, овие кабелски врски можат да се справат дури и со најтешките работни места. ДИЗАЈН ЗА САМОЗАКЛУЧУВАЊЕ-врските за кабли имаат дизајн за самозаклучување што обезбедува цврсто врзување на каблите.

Параметри на производот

Слична стока