.

.

СПОРТСКА Опрема За Домашна Теретана Машина ЗА Вежбање САМОСТОЈНА Ротирачка Машина За Тежина Со Права Шипка Додатоци Бицепс Бар Тренер За Мускули Фитнес Опрема За ?

СПОРТСКА Опрема За Домашна Теретана Машина ЗА Вежбање САМОСТОЈНА Ротирачка Машина За Тежина Со Права Шипка Додатоци Бицепс Бар Тренер За Мускули

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Шупливи Трицепс Бар Рачка Притиснете Надолу Бар Кабел Машина Додатоци За Домашна Гимасија за инсталирање и отстранување, лесен за употреба Дизајниран за сите кабелски системи, може да биде поврзан со кој било од вашите домашни фитнес кабелски системи. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Се користи за различни вежби за градење сила насочени кон бицепс, трицепс, стомачни мускули, грб, раменици. Изработен од висококвалитетен челичен материјал, издржлив и практичен за употреба. Опис оваа рачка за притискање надолу е изработена од врвен челичен материјал за издржлив и практичен за употреба. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба. Тоа ќе ви помогне да изградите фина форма на телото. Идеален е за зајакнување на мускулите на градите, трицепс, бицепс, раменици итн. Карактеристики-Боја : Црна.- Материјал : Челик.- Големина : Околу 38.- Дизајниран за сите кабелски системи, може да биде поврзан со кој било од вашите домашни фитнес кабелски системи.

Параметри на производот

Слична стока