.

.

KOAIUS Chinese Sugar Bowl With Lid, Retro Sugar Pot, Sugar Container Spice Jar, Hand Carved Salt Pot Seasoning Canister, Coffee Sugar Canisters-Jinsihai-Sugar bowl Jars (Color : Chinese knot, Size :

KOAIUS Chinese Sugar Bowl With Lid, Retro Sugar Pot, Sugar Container Spice Jar, Hand Carved Salt Pot Seasoning Canister, Coffee

DEN 368.96

Пристапност
Залиха

Место за апликација : Тој е многу погоден за ресторани, семејства, кафулиња и други прилики Канистер за шеќер е одличен избор за подароци. Современ и стилски : Шеќерниот сад е изработен од висококвалитетен порцелан и се чувствува мазно на допир. Пастелните тонови и атрактивната боја ја прават вашата маса за појадок попривлечна. Совршено складирање : тегли со керамичка храна совршени за сервирање на шеќер, сол, бибер, зачин, итн. Се погодни за складирање на закуски, вклучувајќи ореви, бонбони, сушено овошје, кафе, чај, храна за мачки, итн. Безбедност на производство : Процес на производство ефикасно Ја намалува содржината на тешки метали како што се олово, жива и хром, не е лесна за скала и има добра безбедност. Место за апликација : Тој е многу погоден за ресторани, семејства, кафулиња и други прилики. Канистер за шеќер е одличен избор за подароци. Современ и стилски : Шеќерниот сад е изработен од висококвалитетен порцелан и се чувствува мазно на допир. Пастелните тонови и атрактивната боја ја прават вашата маса за појадок попривлечна. Совршено складирање : тегли со керамичка храна совршени за сервирање на шеќер, сол, бибер, зачин, итн. Се погодни за складирање на закуски, вклучувајќи ореви, бонбони, сушено овошје, кафе, чај, храна за мачки, итн. Безбедност на производство : Процес на производство ефикасно Ја намалува содржината на тешки метали како што се олово, жива и хром, не е лесна за скала и има добра безбедност. Koaiusceramics е компанија специјализирана за производство и преработка на керамика, керамика и други производи.

Параметри на производот

Слична стока