.

.

Вистински Безжични Стерео Блутут Слушалки Со Куќиште За Полнење, Bluetooth 5.0 Стерео Слушалки За Уво, Вграден Микрофон, Слушалки Со Врвен Звук, Длабок Бас, Хифи Аудио, Сп?

Вистински Безжични Стерео Блутут Слушалки Со Куќиште За Полнење, Bluetooth 5.0 Стерео Слушалки За Уво, Вграден Микрофон, Слушалки

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

7*24ч онлајн консултации 24 месеци размена. Доживотно техничко водство. ВИСТИНСКО БЕЗЖИЧНО СТЕРЕО : ви Овозможува да го спарите секој уред преку Bluetooth, за да можете да ги пренесувате левиот и десниот канал одделно без кабли, овозможувајќи ви да се движите целосно слободно. Нема повеќе загарантирани заплеткувања!. ХИФИ СТЕРЕО КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ : Нашите слушалки испорачуваат моќна моќност на басот преку голем звучник од 10мм и опсегот на погонот е 2,6 х поголем од нормалниот, обезбедувајќи точен превод на електрични сигнали во звук. Кажете збогум на звучното искривување. 4-ЧАСОВИ ПРОДОЛЖЕНО ВРЕМЕ ЗА ИГРАЊЕ : едно полнење и овие слушалки траат онолку долго колку што правите. Кога слушалките се во случај на безжично полнење, тие не треба да се полнат во целосен 16-часовен период, што е многу погодно. ГИ ПОДДРЖУВА СИТЕ ЧЕТИРИ ПРОФИЛИ НА BLUETOOTH : HSP – Профил На Слушалки, HFP – профил без Раце, A2 DP – Напреден Профил на Аудио Дистрибуција и Avrcp – Профил на Аудио/Видео Далечински Управувач. Со нашите слушалки, можете да ја контролирате репродукцијата на медиумите на вашиот паметен телефон. СИТЕ ШТО ГИ БАРАТЕ : карактеристиките на овој безжичен пакет за уши се премногу бројни за наведување. Вклучува два надворешни микрофони, LED дисплеј, гласовен асистент, i OS, Windows и Android компатибилни, контрола на допир и многу повеќе. ВИСТИНСКО БЕЗЖИЧНО СТЕРЕО : ви Овозможува да го спарите секој уред преку Bluetooth, за да можете да ги пренесувате левиот и десниот канал одделно без кабли, овозможувајќи ви да се движите целосно слободно. Нема повеќе загарантирани заплеткувања!. ХИФИ СТЕРЕО КВАЛИТЕТ НА ЗВУКОТ : Нашите слушалки испорачуваат моќна моќност на басот преку голем звучник од 10мм и опсегот на погонот е 2,6 х поголем од нормалниот, обезбедувајќи точен превод на електрични сигнали во звук.

Параметри на производот

Слична стока