.

.

Алремо Хуангксинг-Прекинувач За Педали За Стапала, Прекинувач За Напојување На Контролорот На Педали Со Нога, Цврста Железна Обвивка 2 парчиња 250V 10A За Машински Ала?

Алремо Хуангксинг-Прекинувач За Педали За Стапала, Прекинувач За Напојување На Контролорот На Педали Со Нога, Цврста Железна

DEN 880.64

Пристапност
Залиха

Висококвалитетна густа пружина, не е лесна за деформација, долг работен век Цврстата железна обвивка може да издржи чести стампедо. Внатрешна употреба на контакти од сребрена легура за носење големи струи и чувствителни реакции. Погоден за машински алати, опрема итн. Дизајнот на текстура што не се лизга ја зголемува силата на триење за подобра контрола и безбедна употреба. Карактеристики : 1. Дизајнот на текстура што не се лизга ја зголемува силата на триење за подобра контрола и безбедна употреба. Висококвалитетна густа пружина, не е лесна за деформација, долг работен век. Внатрешна употреба на контакти од сребрена легура за носење големи струи и чувствителни реакции. Погоден за машински алати, опрема итн. Цврстата железна обвивка може да издржи чести стампедо. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Модел На Прекинувач За Педали за Стапала : ТФС 1 Номинален Напон : 250 (В) Номинална Струја : 10 (А) Материјал За Школка : Контакт Со Железна обвивка : Една Отворена И една затворена Работна Структура : Список Со Пакети За саморесетирање : 1 x Прекинувач за Педали за Стапала.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Foot Pedal Switch
Model:
TFS 1
Rated Voltage:
250 (V)
Rated Current:
10 (A)
Shell Material:
Iron shell
Contact:
One open and one closed
Operating Structure:
Self reset
Package List:
1 x Foot Pedal Switch :
Слична стока