.

.

Картичка Држач Случај За Samsung Galaxy A03S Паричник Случај Со Слот Kickstand, Тешки Shockproof Заштитни Случај За Samsung Galaxy A03S Со P Пари Кредитни Картички Џеб, Симпатична Мачка Не Доп?

Картичка Држач Случај За Samsung Galaxy A03S Паричник Случај Со Слот Kickstand, Тешки Shockproof Заштитни Случај За Samsung Galaxy

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

Е-пошта * компатибилен Модел* нашиот двослоен телефонски случај дизајниран За samsung Galaxy a03s објавен, ве Молиме проверете го вашиот телефон пред купувањетосе надевам дека ќе имаат убаво шопинг искуство. Quallet Kards Држач За Паричник Fashone за Galaxy A03 S е во состојба да го отстрани држачот на картичката.Слотот за картички на куќиштето на телефонот може да собере до 3 картички, безбедно да складираd карти/кредитни или дебитни картички и картички за транспорт, слотот за картички останете затворени за да ја зачувате безбедноста на вашите работи. Quickstand Функција ● Вметнат држач за kickstand, доволно цврст. може да се користи како штанд поставете ги рацете слободно, можете да уживате во вашите омилени филмови, музика или да играте игри со слободни раце или разговор преку интернет. и, исто така, помогне да се заштити задниот дел од капакот на телефонот од површински гребнатини и остатоци што се јавуваат при едноставно поставување на вашиот мобилен телефон или уред на грб. ●Целосна Заштита На Телото ● куќиштето на паричникот со слот за картички е изработено од издржлив Силиконски ТПУ + Тврд КОМПЈУТЕР со различен дизајн на шема, мека внатрешна обвивка и цврст надворешен капак додава зафат и се чувствува одлично во рака.Кои обезбедуваат заштита од 360 степени за вашиот телефон. Quistune Design Questent Folio паричник капак имаат многу различни убави шема дизајн за вашиот избор.направете вашиот телефон да изгледа елегантно и личност.и идел подарок за вашите пријатели, родители и др. Тоа е Денот На Годишнината, Денот На Мајката, Роденденот, Божиќ, Денот на Вљубените итн најдобар подарок. ОПИС : Име : Кутија За Држач За Картички За Samsung Galaxy A03 S Материјал : 2 Во 1 хибриден отпорен на удари преден КОМПЈУТЕР отпорен на гребење и Мека Боја На гумен браник TPU : Многу Различни модели за вашиот избор.

Параметри на производот

Слична стока